Σηκώστε τις Σημαίες για τους Levellers

Κάθε φορά που παρακολουθεί κανείς τους Levellers συνειδητοποιεί πόσα καλά τραγούδια έχουν γράψει. Αυτή την εβδομάδα επιστρέφουν στην χώρα μας για δύο εμφανίσεις.Οι Levellers, οι folk/indie/punk αντι-ήρωες της βρετανικής σκηνής, ένα από τα συγκροτήματα που έγραψαν ιστορία με τις εμφανίσεις τους στο Glastonbury, και με τις απίθανες πωλήσεις των album τους χάρη στην πιστή τους βάση οπαδών, επανέρχονται στην Θεσσαλονίκη

την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Block 33 και στην Αθήνα στο Gagarin 205 το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, δύο χρόνια μετά τις προηγούμενες εμφανίσεις τους.

Οι βετεράνοι Levellers με τα 23 πλέον χρόνια πορείας πιστής στις αρχές τους – η αγάπη για το αλκοόλ και τις αριστερές, σχεδόν αναρχοαυτόνομες κοινωνικοπολιτικές τους πεποιθήσεις άλλωστε τους ένωσαν στο όμορφο Brighton απ’όπου και κατάγονται – αποδείχτηκαν μέσα κυρίως στα 90s μία μηχανή παραγωγής εξαιρετικών τραγουδιών που κινήθηκαν ανάμεσα στο folk και την punk αλλά και την Britpop εκείνης της εποχής.

Μπορεί πλέον να μην έχουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, και ο μουσικός τύπος και της πατρίδας τους να μην τους κάνει και ιδιαίτερες χάρες, όμως οι Levellers συνεχίζουν την ανεξάρτητη πορεία τους, ηχογραφούν ασταμάτητα – αυτή την περίοδο μάλιστα ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους album στην Τσεχία –  στηρίζουν οικολογικές και μη-κυβερνητικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και φυσικά διοργανώνουν για 10 συνεχή χρόνια το δικό τους μικρό ανεξάρτητo και αυτοχρηματοδοτούμενο φεστιβάλ “Beautiful Days”.

Στην Θεσσαλονίκη, τη συναυλία των Levellers θα ανοίξουν οι Daytime Thief και οι Big sleep σε ακουστικό σετ, με τα εισιτήρια να προπωλούνται προς 17 ευρώ και 19 ευρώ από το http://levs.eventbrite.com/ , 22 ευρώ από το Metropolis και το Tickethouse, και 25 ευρώ από το ταμείο του Block 33 το βράδυ της συναυλίας.

Στην Αθήνα,  την συναυλία θα ανοίξει ο Ορέστης Ντάντος  και τα εισιτήρια προπωλούνται προς 28 ευρώ στα Tickethouse, Public, Metropolis, Hard Rock Cafe, www.123merch.gr και www.ticketarena.gr και στο ταμείο του Gagarin 205 το βράδυ του Σαββάτου προς 33 ευρώ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Γνωρίστε τους Levellers στην συναυλία της Αθήνας.

Η διοργανώτρια εταιρία Spicy διοργανώνει έναν διαγωνισμό, οι νικητές του οποίου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τους Levellers στα παρασκήνια της συναυλίας τους στην Αθήνα. Απλά κάντε Like στην σελίδα της εταιρίας στο Facebook και ύστερα από κλήρωση ανάμεσα στις συμμετοχές έως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 14:00, θα αναδειχθούν οι νικητές οι οποίοι θα ενημερωθούν μέσω email και μήνυμα στο Facebook τους, το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ας θυμηθούμε λίγα από τα πολλά – κλασικά πια για την βρετανική ποπ σκηνή –  τραγούδια των Levellers

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.



Levellers @ Gagarin 205 / 26.11… by gagarin205

Keywords
Τυχαία Θέματα