Παύλος Φύσσας (Killah P) R.I.P.

11:35 18/9/2013 - Πηγή: Mixtape

Ο 34χρονος μουσικός Παύλος Φύσσας (aka Killah P) δολοφονήθηκε με μαχαίρι τα ξημερώματα της Τετάρτης 18/9 στο Κερατσίνι μετά από επίθεση που δέχθηκε από άτομα που -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ως τώρα και τις δηλώσεις αυτόπτων μαρτύρων, περιοίκων, του δημάρχου Κερατσινίου, κ.α.- ανήκουν στο χώρο της ακροδεξίας ή/και της ΧΑ.

Σύμφωνα δε με όσα μεταδίδονται ως τώρα, τουλάχιστον ένας από τους δράστες έχει συλληφθει μετά από υπόδειξη του θύματος πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι.

Πολλά ειπώθηκαν ήδη και θα ειπωθούν ακόμα περισσότερα για το θύμα, για

τους δράστες, για το περιστατικό, θα αρχίσουν οι συμψηφισμοί, οι αστήρικτες (από όποια πλευρά και να τις δεις) θεωρίες περί δύο άκρων αλλά ένα είναι σίγουρο: ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο. Ναι, μην σοκάρεσαι, ήταν. Τα σημάδια ήταν μπροστά μας εδώ.

Το “σιωπηλό” κυνηγητό μεταναστών στα στενά της Βικτώριας, των Πετραλώνων, κλπ, η επίθεση στο θέατρο Χυτήριο, οι διαρκείς προκλήσεις των βουλευτών της ΧΑ με λόγια και έργα εντός και εκτός κοινοβουλίου, η επίθεση τις προάλλες σε ομάδα αφισσοκόλησης του ΚΚΕ στο Πέραμα από ακροδεξιούς/νεοναζί (ήδη αναφέρεται στο διαδίκτυο ότι η ίδια ομάδα πρωτοστάτησε και στο σημερινό περιστατικό), τα στραβά μάτια από αστυνομία και δικαιοσύνη, η στα όρια του εμετού κάλυψη από μερίδα “δημοσιογράφων” σε μεγάλα ΜΜΕ, κλπ, κλπ, κλπ.

Επιλέξαμε συνειδήτα ή υποσυνείδητα να τα αγνοήσουμε και γιαυτό φτάσαμε ως εδώ. Και δυστυχώς δεν είμαστε καν ακόμα στο τέρμα της διαδρομής…

R.I.P. Killah P

Μερικά από τα τραγούδια του Killah P (youtube playlist by Oliver99fan)

Keywords
Τυχαία Θέματα