Οι Red Snapper στο Kookoo Live Music Bar – Κερδίστε Προσκλήσεις!

10:26 4/12/2013 - Πηγή: Mixtape

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα το Κοοkοο Live Music Bar (Ιάκχου 17, Γκάζι), θα πλημμυρίσει και πάλι με τους acid Jazz/ Τrip hop ήχους των βρετανών Red Snapper (official site | facebook)

Το τι γίνεται στις συναυλίες

με τo acid jazz / trip hop / funky house χαρμάνι των Red Snapper το ξέρουμε πάρα πολύ καλά εδώ στο mixtape.gr αφού από τότε που επανασυνδέθηκαν το 2007 τους έχουμε απολαύσει ήδη σε δύο χορταστικότατες εμφανισεις (2009, 2010).

Για να σας δώσουμε και εσας την ευκαιρία να απολαύσετε ζωντανά ένα από τα σημαντικότερα και πλέον πρωτοπόρα συγκροτήματα των τελευταίων 20 χρόνων, που έχει αγαπηθεί όσο λίγα στη χώρα μας, το mixtape.gr προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις σε ισάριθμους αναγνώστες του. Το μόνο που έχει να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “Red Snapper – Kookoo Live Music Bar” και αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
Red Snapper @ Kookoo Live Music Bar (facebook event page)
Support act: En Route Project.
Τιμή εισιτηρίου: 17€ [Προπώληση - Τα πρώτα 200], 20€ (Προπώληση/Ταμείο)
Σημεία Προπώλησης: Viva.gr και του τηλεφωνικού αριθμού 11876, καταστήματα Public, καταστήματα Seven Video Spots, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως οι Red Snapper εμφανίζονται επίσης την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στον Βόλο στα πλαίσια του 4ου Volume Festival και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη (Block 33, περισσότερες πληροφορίες)

Keywords
Τυχαία Θέματα