Οι Iceage στο ΑΝ Club

16:42 24/9/2013 - Πηγή: Mixtape

To φθινοπωρινό πρόγραμμα της Arte Fiasco συνεχίζεται την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο ΑΝ Club, με καλεσμένους αυτή τη φορά τους Iceage από την Κοπεγχάγη.

Οι twenty-something Elias (φωνή,κιθάρα), Johan (κιθάρα), Jacob (μπάσο) και Dan (τύμπανα). έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, κουβαλώντας μαζί τους τη φήμη μιας καταιγιστικής live μπάντας, αλλά και τη δισκογραφική παρακαταθήκη του ντεμπούτου τους New Brigade

(2011), δίσκος ο οποίος σύντομα βρήκε διεθνή διανομή από την What’s Your Rupture?Records. Δίσκος, ο οποίος τους καθιέρωσε σαν μια από τις πιο ανερχόμενες punk μπάντες της δεκαετίας μας, ανοίγοντας τους εύκολα την πόρτα της Matador στην οποία κυκλοφόρησε το φετινό τους You’re Nothing.

Μαζί τους, οι συγγενείς ηχητικά, γνωστοί και μη εξαιρετέοι εγχώριοι φασαριόζοι Ruined Families, με το υλικό των δύο άλμπουμ τους Four Wall Freedom (2010) και το Blank Language (2013).

Οι πόρτες του ΑΝ Club θα ανοίξουν στις 21:00 και το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.

Με την ευκαιρία, υποδεχόμαστε από σήμερα το Spotify και στη χώρα μας, ακούγοντας μέσω της πλατφόρμας το τελευταίο άλμπουμ των Iceage.

Links:

iceagecopenhagen.blogspot.gr
facebook.com/IceageCopenhagen
ruinedfamilies.blogspot.gr
facebook.com/ruinedfamilies
artefiasco.com

Facebook Event: facebook.com/events/713348448681594/

Keywords
Τυχαία Θέματα