Οι Dead Can Dance σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

12:05 21/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Μετα από πολυμηνη αναμονή έφτασε. επιτέλους. η ώρα να απολαύσουμε τους Dead Can Dance έχοντας πλέον και στα χέρια μας το νέο τους άλμπουμ Anastasis που μπορεί να μην φτάνει τις κορυφές των παλαιότερων κυκλοφορίων αλλά είναι σαφέστατα μια πάρα πολύ καλή επιστροφή.

H Lisa Gerrard, ο Brendan Perry και η συνοδευτική μπάντα τους πρόκειται να εμφανιστούν απόψε (Παρασκευή 21.9) στην Θεσσαλονίκη (Θέατρο Γης) και την Κυριακή 23/9 στην Αθήνα

(Θέατρο Λυκαβηττού).  Τον ρόλο του support act και στις δύο εμφανίσεις θα έχει o δεξιοτέχνης των κρουστών David Kuckhermann που μετρά συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Omar Faruk Tekbilek, Levent Yildirim, Mishra, Τhe Pera Ensemble, κλπ και φέτος έβγαλε το πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο The Path Of The Metal Turtle. Τόσο στο Θέατρο Γης όσο και στο Θέατρο Λυκαβητού οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30, ο David Kuckhermann θα εμφανιστεί επί σκηνής στις 20:30 και οι Dead Can Dance στις 21:30.

Η προπώληση και για τις δύο συναυλίες συνεχίζεται στο Musicland (Μητροπόλεως 102, Θεσ/νίκη), Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, Αθήνα) και διαδικτυακά σε www.ticketpro.gr  και www.tickethouse.gr. Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης το εισιτήριο κοστίζει 35 ευρώ ενώ μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 40 ευρώ ενώ για τη συναυλία της Αθήνας το εισιτήριο κοστίζει 40 ευρώ (προπώληση και ταμείο. Τα εισιτήρια των 28 κ 35 ευρώ έχουν εξαντληθεί).

Dead Can Dance – ‘Opium (Radio Edit)’ [stream/free download]

Keywords
Τυχαία Θέματα