Μια τρελή Δευτέρα, με τον/την Mykki Blanco και τον Larry Gus από τον Κορμοράνο

12:53 4/10/2013 - Πηγή: Mixtape

Μια απρόσμενα τρελή Δευτέρα θα απολαύσουμε σε λίγες εβδομάδες, στο επόμενο πάρτυ που διοργανώνει ο Κορμοράνος με τους φίλους του, στο Koo Koo στο Γκάζι.

Συγκεριμένα στις 21 Οκτωβρίου, μία από τις πιο ανατρεπτικές προσωπικότητες του αμερικάνικου underground hip hop, ο/η Mykki Blanco, θα είναι καλεσμένη του Κορμοράνου για ένα ζωντανό show, το οποίο ήδη μπήκε στις πλέον πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Ως Mykki Blanco μας συστήθηκε ο Αμερικανός rap performer Michael Quattlebaum Jr. Ξεκίνησε σαν καλλιτεχνικό performance project , και σύντομα επικεντρώθηκε στην μουσική, προκαλώντας άμεσα “θόρυβο” παράλληλα με την ανοιχτά queer και transgender προσωπικότητα του, ανατρέποντας τα macho στερεότυπα του underground hip hop. Δεν χρειάζονται παραπάνω συστάσεις, απλά δείτε τα videos παρακάτω και διαβάστε το εξαιρετικό πραγματικά – και χορταστικό – θέμα της Village Voice εδώ για να μπείτε στον κόσμο του/της Mykki Blanco

H έτσι κι αλλιώς πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά, απέκτησε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον σήμερα, αφού ανακοινώθηκε ότι στη σκηνή του Koo Koo την ίδια βραδιά θα εμφανιστεί και το “success story” από την Βέροια, ο φίλος μας ο Larry Gus. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τη μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία του στο πλευρό των Cut Copy και για πρώτη φορά στην Αθήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία του καινούριου του δίσκου, Years Not Living, στην DFA Records, ο Παναγιώτης Μελίδης θα γνωρίσει την αποθέωση στην πατρίδα του, προτού τον στείλουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο line up της βραδιάς, και πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων.

Παρακάτω 3 videos του/της Mykki Blanco

Μία παρά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Και ένας και καλός Larry Gus

Keywords
Τυχαία Θέματα