Κυκλοφορεί χαμένο άλμπουμ του J Dilla

20:34 14/2/2013 - Πηγή: Mixtape

Η PayJay Productions ήταν το προσωπικό imprint που ίδρυσε το 2001 ο James Dewitt ‘J Dilla’ Yancey και στέγαζε όλες τις προσωπικές του δουλειές, παραγωγές και publishing.

Όπως ξέρουμε όλοι ο μεγάλος αυτός beat / hip hop παραγωγός από το Detroit έφυγε από τη ζωή το 2006 από μία σπάνια αρρώστια του αίματος αλλά η κληρονομιά του συνεχίζει μέχρι σήμερα. Σίγουρα θεωρείται ένας από τους επιδραστικότερους

παραγωγούς όλων των εποχών, αν και η μεγάλη αναγνώριση ήρθε μετά θάνατον.

Το ίδρυμα που φτιάχτηκε στη μνήμη του J Dilla από τη μητέρα και τα παιδιά του και το The Estate of James Yancey αποφάσισαν να αναγεννήσουν την PayJay Productions φέτος και να κυκλοφορήσουν ένα χαμένο vocal άλμπουμ του 2002. Το άλμπουμ ονομάζεται ‘The Diary’ και είναι το πρώτο άλμπουμ με φωνητικά από τον J Dilla και παραγωγές από στενούς συνεργάτες του (Madlib, Pete Rock, Nottz, House Shoes, Karriem Riggins). Μεγάλο ρόλο στη διάσωση του άλμπουμ και στη μίξη έπαιξε και ο παραγωγός Dave Cooley.

Θα κυκλοφορήσει σύντομα από την PayJay και μέσω του site RAPPCATS (all things J Dilla – Madlib – DOOM εν ολίγοις / καθώς και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχετικά TUMBLR), ενώ μπορείτε από τώρα να προ-παραγγείλετε το πρώτο single (‘Anthems’ 12-inch) μέσα από το ‘The Diary’.

Ας ακούσουμε το “Anthem”

Keywords
Τυχαία Θέματα