Γαλλικά μετά σινεμά

13:57 31/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Ή, για να σας το πούμε αλλιώς, αν τυχόν ψάχνετε ευκαιρία να κάνετε πρακτική στα Γαλλικά σας, έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο (που, δυστυχώς, αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανό να είστε πολλοί όσοι τον διαθέτετε άπλετο) και δεν θέλετε να τον σπαταλάτε σε ολοήμερους καφέδες μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών του 130υ Γαλλόφωνου Φεστιβάλ της Αθήνας και να ζήσετε από μέσα την εμπειρία ενός μεγάλου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ.

Η

επίσημη, ετήσια διοργάνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και της Γαλλικής Πρεσβείας της Ελλάδας -που δεν θα μπορούσε να έχει μακροημερεύσει δίχως τη βοήθεια των εθελοντών του όλα αυτά τα χρόνια- κλείνει αισίως τα 13 χρόνια λειτουργίας και προσκαλεί φέτος όλους εσάς που έχετε πάθος με τον κινηματογράφο και τα γαλλικά να γίνετε μέρος της ομάδας μας.

Φέτος το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 21 μέχρι τις 28 Μαρτίου και στη Θεσσαλονίκη από τις 29 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου 2012. (Οι θέσεις εθελοντισμού αναφέρονται στη διοργάνωση της Αθήνας)

Απαραίτητα προσόντα: πολύ καλή γνώση των Γαλλικών ή/και άλλης ξένης γλώσσας, όρεξη και κέφι για δουλειά.

Στείλτε e-mail στο [email protected] με μια σύντομη παρουσίαση σας, στα Ελληνικά ή στα Γαλλικά, έως τις 21/02/2012, και ξέρουμε τι θα κάνετε τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου!

13ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας
Ορέστης Πλακιάς
Σίνα 31, 10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3398726
www.ifa.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα