Επιβεβαίωση από Rockwave για Ozzy & Friends μαζί με Slash αντί Black Sabbath με δυνατότητα εξαργύρωσης εισιτηρίων – Νέα προσθήκη στο line up

17:14 23/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Το Σάββατο μάθαμε τα δυσάρεστα νέα της ακύρωσης της reunion ευρωπαϊκής περιοδείας των Black Sabbath, ήρθε πλέον και η επιβεβαίωση επίσημα από την διοργανώτρια εταιρία DiDi Music..

Σύμφωνα με την ενημέρωση, στην θέση των Black

Sabbath την 1 Ιουλίου στο Rockwave festival - όπως και στην υπόλοιπη περιοδεία πλην του Download Festival – θα εμφανιστούν οι “Ozzy & Friends” , δηλαδή ο Ozzy Osbourne και ο Geezer Butler, το ήμισυ των Black Sabbath,  με ένα ειδικό Black Sabbath set αφιεωρώμενο στον Tony Iommi που δίνει την δική του μάχη με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μαζί τους στη σκηνή στο Rockwave θα τους πλαισιώσουν τρεις σπουδαίοι κιθαρίστες ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde και ο δικός μας Gus G.

Επιπλέον, η DiDi Music ανακοίνωσε μία προσθήκη στο line up, τους Unisonic, το συγκρότημα που διαθέτει δύο από τα παλιότερα μέλη των Helloween: τον τραγουδιστή Μichael Kiske -που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα - και τον Kai Hansen βασικό συνθέτη του συγκροτήματος και μετέπειτα ιδρυτή των Gamma Ray.  Στα ντραμς βρίσκεται ο μάνατζερ των Helloween και Gamma Ray και συμπατριώτης μας Κώστας Ζαφειρίου και επίσης ντράμερ των Pink Cream 69 ενώ στο μπάσο βρίσκεται ο Dennis Ward, πολύ γνωστός παραγωγόςα και μπασίστας των Pink Cream 69, που έχει ήδη συνεργαστεί σε αρκετά projects με τον Kiske και ο Mandy Meyer, πρώην κιθαρίστας των Gotthard.

Το LINE UP της 1ης Ιουλίου του Rockwave Festival διαμορφώνεται ως εξής

OZZY & FRIENDS
MACHINE HEAD
PARADISE LOST
UNISONIC
PLANET OF ZEUS
LUCKY FUNERAL

Η DiDi Music σε μία σωστή κίνηση από τη μεριά της δίνει την δυνατότητα σε κατόχους εισιτηρίων του Rockwave Festival για την Κυριακή 1 Ιουλίου με τους Black Sabbath ως headliners, εάν επιθυμούν,  να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους στο Ticket House, έως το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012.

Η προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival για την Κυριακή 1η Ιουλίου συνεχίζεται κανονικά προς 50 ευρώ τα πρώτα 3.000, στην συνέχεια μετά την εξάντλησή τους, προς 58 ευρώ ενώ στο ταμείο την ημέρα της φεστιβάλ θα πωλούνται προς 65 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα