Επιστροφή(;) για τους Afghan Whigs!

20:37 7/12/2011 - Πηγή: Mixtape

Δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση και έντεκα μετά την διάλυση τους η μπάντα του Greg Dulli επιστρέφει για τις ανάγκες του ATP I’ll Be Your Mirror 2012 σε Μ.Βρετανία και Η.Π.Α.

Το All Tomorrow’s Parties, με μια κίνηση ματ έσβησε τον σκόπελο της ακύρωσης των Guided By Voices (υπ’ όψιν πριμαβερίστες, ακύρωσαν και τις εμφανίσεις στο Primavera

Sound 2012) με την ανακοίνωση της εμφάνισης των πολυαγαπημένων και αξέχαστων Afghan Whigs -προς μεγάλη μας έκπληξη!

Από το 1988 και μέχρι το 2001, οπότε και ανακοινώθηκε επίσημα η διάλυση της μπάντας, ο Dulli και η παρέα του μας χάρισαν έξι άλμπουμς και μια σειρά από singles & EPs γεμάτα παθιασμένες δικές του συνθέσεις αλλά και κολασμένες διασκευές σε soul classics και όχι μόνο (μέχρι και το θεϊκό ‘Creep’ των TLC πέρασε από το χέρια τους!). To 1999 βρέθηκαν και στην χωρα μας για το Rockwave αλλά καλύτερα να μην θυμόμαστε πως τους αντιμετώπισε μέρος του κοινού τότε.

Οι Afghan Whigs λοιπόν πρόκειται να εμφανιστούν στις 27 Μαϊου στο Alexandra Palace του Λονδίνου και στις 22 Σεπτεμβρίου στο Asbury Park στο New Jersey στα πλαίσια των αντίστοιχων ATP I’ll Be Your Mirror φεστιβάλς. Περισσότερες πληροφορίες και λινκς για εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα του ATP.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν αυτές οι δύο εμφανίσεις θα είναι και οι μοναδικές ή αν επίκειται πλήρης περιοδεία ή/και επανασύνδεση αλλά μπορούμε πάντα να ελπίζουμε! Σωστά;

The Afghan Whigs – ‘Debonair’ (Live At Late Night with Conan O’Brien)

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα