Επανακυκλοφορεί σε βινύλιο η “Φτηνή Ποπ για την Ελίτ” των Κόρε Ύδρο

22:04 15/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Τα έχουμε ξαναπεί ότι η Inner Ear είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την νέα άνοιξη του βινυλίου στην εγχώρια δισκογραφία, είτε με νέα albums είτε με σημαντικές επανεκδόσεις.

Μία τέτοια σημαντική και σίγουρα αναγκαία επανέκδοση σε βινύλιο είναι αυτή που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου, όταν και η Inner Ear

θα διαθέσει σε 250 συλλεκτικά διπλά ροζ βινύλια το αριστουργηματικό για πολλούς δεύτερο επίσημο album των Κόρε Ύδρο “Φτηνή Ποπ για την Ελίτ“, το οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει μόνο σε CD από την Capitol/EMI, ακριβώς πριν από έξι χρόνια.

Και όπως αναφέρουν οι πάντα με χιούμορ Κόρε Ύδρο στο σημείωμα που ανέβασαν στο επίσημο site τους…:

“Η παρουσίαση της στερνής αυτής έκδοσης του δίσκου-υπέρβαση των ΚΥ φιλοδοξείται να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια μεγάλου αποκριάτικου πάρτι στο κέντρο διασκεδάσεως «Γλούπος» στη Μηλιά Κυνοπιαστών Κέρκυρας, με επίσημο προσκεκλημένο, μεταξύ άλλων φορέων eyeliner του νησιού, τον Κίμωνα Κουλούρη, όπου και αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά, με πρώτο βραβείο ένα υπογεγραμμένο από τον κύριο Κουλούρη βινύλιο, προσφορά της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., και δεύτερο μία θαυματουργή εικόνα 24 καρατίων, επιστολισμένη με πολύτιμους λίθους, της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας, προσφορά της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Να είστε όλοι εκεί!”

Keywords
Τυχαία Θέματα