Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι από τους Spectrals

Και ενώ τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι Κillers συνεχίζουν το γραφικό έθιμό τους να κυκλοφορούν κάθε χρόνο ένα χριστουγεννιάτικο single, η εναλλακτική πρόταση στο Last Christmas.. έρχεται φέτος από τους Βρετανούς Spectrals.

O ιθύνων νους

των Spectrals, Louis Jones, ο οποίος είδε το ντεμπούτο album της μπάντας του, Bad Penny, να κυκλοφορεί τον προηγούμενο μήνα, μας χαρίζει ένα διαφορετικό τραγούδι για τα Χριστούγεννα με τον τίτλο It’s Christmas And I ‘ve Got Everything I Want.

Η διαφορετικότητα φυσικά σ’ αυτό το 8-λέπτης διάρκειας “γιορτινό” τραγούδι, έγκειται στα 4 τελευταία λεπτά του, εκεί όπου ο Louis Jones μετατρέπει το It’s Christmas And I ‘ve Got Everything I Want σε ένα σκοτεινό dub έπος (η άποψη του συντάκτη είναι αυτή) στο ακαταμάχητο στύλ των Peaking Lights που δειχνουν να έχουν την τιμητική τους στο 2011.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το It’s Christmas And I ‘ve Got Everything I Want καθώς και μερικά άλλα δείγματα της δουλειάς των Spectrals για τους οποίους σας έχουμε μιλήσει και παλιότερα (εδώ).

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα