Ακύρωση της περιοδείας των Black Sabbath;

10:27 18/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Από ότι φαίνεται τα νέα σχετικά με την πολυαναμενόμενη περιοδεία των Black Sabbath με την αυθεντική σύνθεση δεν είναι και τόσο καλά. Μετά την διάγνωση του Tony Iommi με λέμφωμα και την αποχώρηση του Bill Ward λόγω χρηματικών διαφορών(;), τα αμερικάνικα sites (Rolling Stone, Consequence Of Sound) αναφέρουν από εχθές την

ακύρωση ολόκληρης της καλοκαιρινής ευρωπαϊκης περιοδείας -άρα και της εμφάνισης στο Rockwave- πλην της εμφάνισης στο Download Festival.

Στην θέση των Black Sabbath θα περιοδεύσει στις ίδιες ημερομηνίες ένα σχήμα υπό την ονομασία Ozzy & Friends που θα περιλαμβάνει τον Geezer Butler στο μπάσο, τον Zakk Wylde στην κιθάρα αλλά και τον Slash σε επιλεγμένες εμφανίσεις. Προς το παρόν δε υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση από την διοργανώτρια εταιρεία του Rockwave Festival για το τι θα γίνει με την εμφάνιση στην Αθήνα αλλά και αν θα υπάρξουν αλλαγές ή όχι στα εισιτήρια, κλπ.

Επίσης δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα γίνει με το άλμπουμ που ετοίμαζε η θρυλική heavy metal μπάντα με τον Rick Rubin ούτε αν η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί σε άλλη χρονική στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα