Stream This: The Men – Tomorrow’s Hits (full album)

13:56 26/2/2014 - Πηγή: Mixtape

Το αγαπητό και στα μέρη μας συγκρότημα των The Men από τη Νέα Υόρκη κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου τον επόμενο δίσκο του με τίτλο Tomorrow’s Hits και φαίνεται πώς είναι ο πιο hi-fi μέχρι τώρα, όπως και οι ίδιοι ισχυρίζονται, ενώ αποκρύνονται από τις καθαρόαιμα punk καταβολές τους προς ένα πιο πολυσυλλεκτικό ροκ ήχο. Εξάλλου, είναι και η πρώτη τους δουλειά στην οποία

χρησιμοποιούν πνευστά.

Οι The Men επιβεβαιώνουν τη φήμη τους ως ένα από τα πιο εργατικά συγκροτήματα σήμερα αφού είχαν ετοιμάσει το Tomorrow’s Hits στα στούντιο Strange Weather στο Μπρούκλυν πριν καν την κυκλοφορία του προηγούμενου δίσκου τους New Moon.

Μάλιστα, όσο αυξάνεται η πιστότητα των ηχογραφήσεων των The Men, αυξάνεται και η δημοφιλία τόσο του συγκροτήματος όσο και της δισκογραφικής Sacred Bones αφού ο δίσκος δόθηκε για stream πριν την κυκλοφορία στους New York Times.

Μπορείτε να ακούσετε λοιπόν το Tomorrow’s Hits ακολουθώντας το λινκ παρακάτω ενώ ας ελπίσουμε να τους ξαναφέρουν από τα μέρη μας σύντομα. Θυμηθείτε πόσα καλά είπαμε για τις προηγούμενες φορές που μας επισκέφθηκαν εδώ και εδώ.

The Men – Tomorrow’s Hits (full album stream via New York Times)

Keywords
Τυχαία Θέματα