O Timberlake γίνεται φολκ τροβαδούρος

15:31 2/11/2011 - Πηγή: Mixtape

Οι αγαπημένοι μας αδερφοί Κοέν- τον οποίων κάθε ταινία ακόμα και οι ελάσσονες δημουργίες τους όπως το Καυτό Απόρρητο- είναι μια μικρή απόλαυση ετοιμάζουν το νέο τους φιλμ με τίτλο Inside Llewyn Davis που θα γυριστεί από τις αρχές του νέου έτους χωρίς την υποστήριξη κάποιου από τα μεγάλα στούντιο, προς το παρόν. Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τη φολκ σκηνή του Greenwich Village της Νέας Υόρκης. Ο Oscar

Isaac (Drive) θα είναι ο Llewyn Davis, ένας χαρακτήρας χαλαρά βασισμένος στον τραγουδιστή Dave van Ronk, στου οποίου τα απομνημονεύματα The Mayor of MacDougal Street έχει εν μέρει βασιστεί το σεναριο.

Τώρα προστίθεται στους πρωταγωνιστες ούτε λίγο πολύ ο ποπ σταρ/ηθοποιός Justin Timberlake στο ρόλο ενός άλλου φολκ τραγουσιστή με το όνομα Jim. Tο μόνο που είναι γνωστό για το χαρακτήρα είναι ότι είναι σύζυγος της Jean, την οποία θα ενσαρκώσει η Carey Mulligan. Υποθέτουμε φυσικά ότι οι φωνητικές ικανότητες και η εμπειρία του Timberlake θα φανούν χρήσιμες στους δημιουργούς. Παρεπιπτόντως ο Timberlake, παρά τις πολλές κακές επιλογές έχει δείξει ότι δεν είναι και τόσο κακός ηθοποιός, ενώ οι Κοέν έχει πολλές φορές αποδειχθεί ότι είναι μάστορες στο πετυχημένο casting.

Για την νέα τους ταινία διαβάσαμε ότι πιθανόν να παραπέμπει στο σινεμά του Robert Altman με τη μουσική παιγμένη από τους ηθοποιούς ζωντανά στο σετ και νατουραλιστικούς διαλόγους (έρχεται στο μυαλό μας το Nashville).

imdb entry

Keywords
Τυχαία Θέματα