Mech▲nimal και The Rattler Proxy την Τετάρτη στο Six D.O.G.S.

00:53 24/4/2012 - Πηγή: Mixtape

Δύο από τα πλέον ενδιαφέροντα νέα σχήματα της Αθήνας, οι Mech▲nimal και οι  The Rattler Proxy ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πολύ ενδιαφέρον double bill live την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου στο Six D.O.G.S.

Όπως γράφαμε και  όταν σας τους συστήσαμε, Οι

Mech▲nimal γεννήθηκαν όταν ο  Γιάννης Παπαϊωάννου, πρωτοπόρος και βετεράνος πια της εγχώριας μουσικής σκηνής, γνωστός και ως ΙΟΝ, συνάντησε τον γνωστό εξαίρετο φωτογράφο και performer Freddie F. την άνοιξη της προηγούμενης χρονιάς. Το καλοκαίρι στο σχήμα προστέθηκε ο κιθαρίστα Τάσος Νικογιάννης, ιδρυτικό μέλος των Make Believe και το μηχανικό ζώο ολοκληρώθηκε με την προσθήκη της Αγγελική Βρεττού, η οποία επιμελείται τα videos και τα visuals στις ζωντανές εμφανίσεις.

Για τους The Rattler Proxy τα έχουμε πει νωρίτερα, Το ντουέτο θα εξαπολύσει άλλη μία ολομέτωπη επίθεση με τα αναλογικά synths, τις σαμπλιέρες και τα drum machines του, παρουσιάζοντας το υλικό που έχει ηχογραφήσει, περιμένοντας την πρώτη τους κυκλοφορία.

Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ (και ως bonus θα έχετε και τον υπογράφοντα αυτές τις γραμμές στις μουσικές επιλογές της βραδιάς και στο after party για όσους παραμείνουν στο Six D.O.G.S.)

Keywords
Τυχαία Θέματα