Matthew McConaghey και Chris Nolan μαζί στο Interstellar

15:29 29/3/2013 - Πηγή: Mixtape


Ο ηθοποιός που κατάφερε να επανεφεύρει τον εαυτό του όσο κανένας άλλος την τελευταία διετία, ο Matthew McConaghey δηλαδή, φαίνεται, σύμφωνα με αναρτήσεις των ξένων κινηματογραφικών sites ότι αποτελεί επιλογή του Christopher Nolan για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο του project, την ταινία επιστημονικής φαντασίας Interstellar.

Για την ταινία δεν είναι πολλά στοιχεία ακόμη γνωστά, πέραν του ότι

γράφτηκε για τον Steven Spielberg από τον αδερφό του Nolan, Jonathan. O Spielberg εγκατέλειψε πλέον το φιλμ και ο σκηνοθέτης ξαναγράφει το σενάριο που βασίζεται στις θεωρίες τoυ θεωρητικού φυσικού και αστροφυσικού Kip Thorne και θα παρουσιάσει “ένα διαγαλαξιακό ταξίδι στα απώτατα όρια της επιστημονικής μας κατανόησης”. Άλλες λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές αλλά η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 7 Νοεμβρίου του 2014.

Να θυμίσουμε ότι από βασιλιάς των ημιαποτυχημένων ρομαντικών κωμωδιών ο McConaughey έχει γίνει τώρα τελευταία επιλογή σημαντικών σκηνοθετών. Mε αφετηρία το δεύτερο ρόλο του στο πολύ καλό Bernie του Richard Linklater, πρωταγωνίστησε στο Killer Joe του William Friedkin και έγινε male striper για το υπερ-επιτυχημένο Μagic Mike του Steven Sonderbergh. Θα τον δούμε ακόμη στο Μud του Jeff Nichols (Shotgun Stories, Take Shelter) που δεν έχει προβληθεί ακόμη στους κινηματογράφους αλλά και μαζί με τον Leonardo DiCaprio στο The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese που πριν λίγο καιρό τέλειωσε τα γυρίσματά του. Μέχρι τότε δείτε το trailer του Mud που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα