Listen Up: Caught In The Middle Of A 3-Way Mix: A Tribute to Beastie Boys’ Paul Boutique

00:13 7/9/2012 - Πηγή: Mixtape


Τρεις DJs, τρία χρόνια δουλειάς, πάνω από 150 κομμάτια, αποσπάσματα συνεντεύξεων, κλπ και έγενετο ένα πραγματικό έπος -με όλη την σημασία της λέξεως.

Οι DJ Food, DJ Moneyshot και DJ Cheeba επανακατασκευάζουν αριστοτεχνικά το Paul’s Boutique (θυμηθείτε το review μας για την remastered επανέκδοση του 2009) των Beastie Boys χρησιμοποιώντας σχεδόν όλα τα samples που χρησιμοποιήθηκαν στο άλμπουμ – θρίαμβο του sampling από το

μακρινό πια 1989 καθώς και acapellas των Beastie Boys, αποσπασμάτα συνεντεύξεων, κλπ. Το εν λόγω mix τους πήρε σχεδόν τρία χρόνια να το ολοκλήρωσουν και, αναμενόμενα, αφιερώνεται στον πρόσφατα αδικοχαμένο Adam ‘MCA’ Yauch (R.I.P.).

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάτας το play (ή το download) παρακάτω και μένεις με το στόμα ανοιχτό από αυτά που θα ακούσεις, ειδικά αν έχεις αγαπήσει, όπως πολλοί-ες από εμάς εδώ στο mixtape.gr, το Paul’s Boutique.

Περάστε πάντως και από το αντίστοιχο ποστ στο site του DJ Food για να δείτε και την …χορταστικότατη λίστα με όλα τα samples και πηγές που χρησιμοποιήθηκαν για το Caught In The A Middle Of A 3-Way Mix.

 Beastie Boys’ Paul Boutique remade by DJ Cheeba, DJ Moneyshot & DJ Food mix (Stream/Free Download)

Keywords
Τυχαία Θέματα