Hou$e of Lie$ η νέα σειρά του Showtime

11:53 10/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Ο Don Cheadle έρχεται να συμπληρώσει την μακρά, πλέον, λίστα σπουδαίων κινηματογραφικών ηθοποιών που μεταπήδησαν από την μεγάλη στη μικρή οθόνη πρωταγωνιστώντας στη νέα σειρά του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου Showtime «House of Lies». Γνωστός από τις εξαιρετικές ερμηνείες του σε σημαντικές και πολύ ενδιαφέρουσες μα σοβαρές ταινίες όπως Hotel

Rwanda και Crash ο Don Cheadle δεν δοκιμάζει μόνο τον τηλεοπτικό φακό αλλά και την κωμωδία στο νέο του ρόλο ως Marty Kaan, έναν δυναμικό σύμβουλο επιχειρήσεων και, όπως διαβάζουμε, τα καταφέρνει περίφημα.

Η κωμική σειρά του Matthew Carnahan που είναι βασισμένη στο βιβλίο «House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time» του Martin Kihn έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 8 Ιανουαρίου. Η ιστορία, δοσμένη με πολύ black humor, ακολουθεί τις ζωές μιας ομάδας αδίστακτων συμβούλων επιχειρήσεων που δεν σταματούν πουθενά προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους.

Οι managers του House of Lies με τον Don Cheadle στον πρωταγωνιστικό ρόλο καθήλωσε στις οθόνες τους 1,6 εκατομμύρια θεατές ξεπερνώντας κατά 13% την τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου της πολύ επιτυχημένης σειράς Homeland του καναλιού που μόλις ολοκληρώθηκε ενώ μαζί με εκείνους που την παρακολούθησαν online έφτασε τους 2,76 εκατομμύρια τηλεθεατές. 

Μέχρι να επανέλθουμε με παρουσίαση της σειράς πάρτε μια γεύση παρακολουθώντας το trailer.

Keywords
Τυχαία Θέματα