Dream Team: Ryan Gosling – Gaspar Noé – Brett Easton Ellis μαζί;

21:38 3/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Στο twitter κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες φήμες για μια συνεργασία που αν τελικά ευοδωθεί θα πρόκειται για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα project της επόμενης διετίας.

Ο γνωστός συγγραφέας Brett Easton Ellis έχει δει τα βιβλία του να γίνονται αντικείμενα κινηματογραφικής μεταφοράς (με πιο γνωστό φυσικά το American Psycho της Μary Harron, με τον Christian Bale

σε έναν από τους πρώτους μιας σειρά απαιτητικών και ετερόκλητων ρόλων που τον έκαναν τελικά σταρ πρώτου μεγέθους). Φαίνεται όμως ότι έχει γράψει και ο ίδιος ένα σενάριο με τίτλο Gοlden Suicides για την αυτοκτονία ενός ζεύγους καλλιτεχνών το 2007 (Jeremy Blake και Τereca Duncan- ενώ υπάρχουν εικασίες και για ανάμειξη της σαϊεντολογίας στο συμβάν). Δείτε εδώ την περίεργη ιστορία τους, σε ένα πολυσέλιδο άρθρο του Vanity Fair.

Ενώ φαίνεται ότι ο Gus Van Sant ήρθε σε επαφή με το σενάριο, ο σκηνοθέτης τελικά μάλλον θα είναι το enfant terrible από τη Γαλλία, ο Gaspar Noé του Μη Αναστρέψιμος και του Enter the Void.

Σύμφωνα πάντα με το twitter του συγγραφέα, ο σκηνοθέτης συναντήθηκε για το πρότζεκτ με τον Ryan Gosling. Φυσικά αν και είναι πολύ νωρίς για να είναι κάτι σίγουρο, μια συνεργασία του πιο hot ηθοποιού αυτή τη στιγμή (μαζί με τον Michael Fassbender φυσικά) με τον προκλητικό σκηνοθέτη θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.Βέβαια ο Gosling έχει ήδη δύο φιλμ στα σκαριά που θα συζητηθούν: άλλη μια συνεργασία με τον Nicolas Winding Refn (Οnly God Forgives) και την επόμενη ταινία του Terrence Malick (Lawless). O Ellis συνέχισε βέβαια τη διασπορά φημών γράφοντας και για συνάντηση του Noé με τον Joaquin Phoenix (που ετοιμάζεται για το μεγάλο come-back του 2012 με James Gray και Spike Jonze πρότζεκτ στην επερχόμενη φιλμογραφία του, μετά τη fake rap καριέρα και το ψευδοντοκιμαντέρ I Αm Still Here- αρκετά ενδιαφέρον παρεμπιπτόντως). Aναμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα