Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

17:18 5/3/2016 - Πηγή: MAD

ΚΡΙΟΣ

Με βιασύνη και ανυπομονησία ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας και θα κάνετε κάποιες παραλήψεις που θα χρειαστούν το διπλάσιο χρόνο για να τις καλύψετε. Μια ασυνεννοησία με κάποιο συνεργάτη θα σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό, δεν αξίζει όμως να χαλάσετε τη μέρα σας. Αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ψυχολογίας σας.

Θα σας καλέσουν σε μια εκδρομή, αλλά καθώς αισθάνεστε ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σας, θα προτιμήσετε να μην ακολουθήσετε τους φίλους σας. Μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές και στην πόλη, αρκεί να μην πέσει το ηθικό

σας και δεν κάνετε τίποτα. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες και μην αφήνετε να σας καταπίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα σπουδών είναι το βασικό σας μέλημα και δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια για διασκέδαση και ψυχαγωγία, οπότε εκ των πραγμάτων έχετε πήξει. Μην παρασύρεστε από άλλους που γλεντοκοπούν και εσείς δεν μπορείτε να συμμετέχετε. Θα έρθει ο καιρός που θα διασκεδάζετε ανέμελοι. Έως τότε, επικεντρωθείτε στους στόχους σας που είναι ό,τι πιο σημαντικό στην προκειμένη φάση.

Κάποια έκτακτη ανάγκη σας αναγκάζει να αναβάλετε τα μελλοντικά σας σχέδια και θα είστε μες στον προβληματισμό όλο το διήμερο, αλλά είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε μια καλύτερη ιδέα που θα είναι πολύ πιο εύκολη στην εφαρμογή της. Μαζέψτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και κάντε ένα πλάνο για το πώς θα κινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται πολύ μέσα στο διήμερο και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε μια τοποθεσία που θα λατρέψετε και θα θέλετε να κάνετε μια αγορά στη συγκεκριμένη περιοχή (σπίτι, γη, κλπ). Εξερευνήστε καλά το μέρος και μιλήστε με πολλούς, ώστε να διασταυρώσετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Ενδεχομένως να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας.

Μια ασυμφωνία απόψεων με ένα μέλος της οικογένειας, μπορεί να καταλήξει σε καυγά και μάλιστα για κάτι ασήμαντο. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό και δώστε την ευκαιρία στο συνομιλητή σας να θέσει τα επιχειρήματά του. Μην προτρέχετε και παρεξηγείτε αυτά που καλά – καλά δεν έχετε προλάβει να ακούσετε. Αν ξεπεραστεί αυτή η κρίση, σε γενικές γραμμές, είναι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα