«ΓΚΑΡΑΖ»: Έρχεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου μόνο στο ACTION 24

17:47 20/10/2023 - Πηγή: MAD

Αύριο στις 22:00 η πρεμιέρα της εκπομπής «ΓΚΑΡΑΖ» με τον Ζήση Ρούμπο

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός, stand up κωμικός και συγγραφέας, αναλαμβάνει να εκτοξεύσει την διάθεσή μας στα ύψη, αύριο βράδυ και κάθε Σάββατο στις 22:00 με την νέα του εκπομπή «ΓKΑΡΑΖ».

Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται

η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

Στο «ΓΚΑΡΑΖ», ο Ζήσης Ρούμπος φιλοξενεί κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ, νέα μουσικά ταλέντα που με προσωπική σφραγίδα, πάθος και δυναμική βρίσκουν τον χώρο να εκφραστούν. Σε ένα χαλαρό κλίμα, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αλλά και covers άλλων καλλιτεχνών, ενώ ο Ζήσης Ρούμπος με το  αστείρευτο χιούμορ του, καταφέρνει να ξεδιπλώσει τις προσωπικότητες των καλλιτεχνών που φιλοξενεί με χαλαρές συνεντεύξεις. Αστεία παιχνίδια και σχολιασμός ολοκληρώνουν την εκπομπή.

Δείτε εδώ το trailer:

 

The post «ΓΚΑΡΑΖ»: Έρχεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου μόνο στο ACTION 24 appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα