Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Sinead O’Connor

21:49 26/7/2023 - Πηγή: MAD

Σε ηλικία 56 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O’Connor, έπειτα από πολύχρονη μάχη με την ψυχική της υγεία.

Η δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά της η οποία ανέφερε: «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Sinéad. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και έχουν ζητήσει ιδιωτικότητα αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Η τραγουδίστρια, η οποία μιλούσε ανοιχτά για τον αγώνα που έδινε επί δεκαετίες με την ψυχική ασθένεια, είχε γράψει στη σελίδα της στο Facebook

νωρίτερα αυτό το μήνα ότι είχε επιστρέψει στο Λονδίνο μετά από 23 χρόνια και τελείωνε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορούσε το επόμενο έτος. Σε εκείνη την ανάρτηση, είχε μοιραστεί επίσης σχέδια για περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 2024 και στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες περιοχές το 2025.

Είχε κυκλοφορήσει 10 δίσκους. Ο πρώτος της δίσκος με τίτλο “The Lion And The Cobra” κυκλοφόρησε το 1987. Το 1990 ήρθε η παγκόσμια επιτυχία και αναγνώριση με το δεύτερο άλμπουμ της “I Do Not Want What I Haven’t Got”, χάρη στην εκτέλεση του “Nothing Compares 2 U”, τραγουδιού που φέρει την υπογραφή του Prince.

Δύο χρόνια μετά την επιτυχία του τραγουδιού η O’Connor προχώρησε στην πιο αμφιλεγόμενη πράξη της καριέρας. Τον Οκτώβριο του 1992 έσκισε σε ζωντανή μετάδοση στο Saturday Night Live τη φωτογραφία του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’, σοκάροντας το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους Ιρλανδούς.

The post Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Sinead O’Connor appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα