TOQUEL & LILA: Κυκλοφορούν το video clip για το mega hit τους «Αλλού»

12:41 5/2/2024 - Πηγή: MAD

Ο TOQUEL, ο καλλιτέχνης που έχει αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα στον χώρο της τραπ -και όχι μόνο- σκηνή της χώρας, συνεχίζει να σαρώνει με τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Το album “1111” έχει καταφέρει σε διάστημα δύο μηνών να ξεπεράσει τα 68 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify – αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα της ελληνικής δισκογραφίας.


Το πρώτο music video του album μόλις κυκλοφόρησε

και είναι το «Αλλού» – η συνεργασία με την hot performer LILA που έχει ξεχωρίσει τον τελευταίο χρόνο στη δισκογραφία με τα viral hit της. Το «Αλλού» βρέθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο Νο1 των YouTube Trends, ξεπέρασε μόλις τα 10 εκατομμύρια streams στο Spotify, είναι τριπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις και σημειώνει σταθερή άνοδο και στο ραδιοφωνικό airplay.

Τα γυρίσματα του «Αλλού» -ένα από τα πιο hot trend των τελευταίων μηνών στα social media- πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες εξ’ ολοκλήρου στην χιονισμένη Αράχωβα, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Mosquito.


Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η μεγάλη συναυλία του TOQUEL στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ OAKA, με special guests τους Fly Lo, Rack, Hawk, Lila, Roran και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Προπώληση Εισιτηρίων ΕΔΩ

Δείτε εδώ το video clip:

The post TOQUEL & LILA: Κυκλοφορούν το video clip για το mega hit τους «Αλλού» appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα