Mad FebYouary by FRUCTIS Vitamin & Strength

10:03 12/2/2024 - Πηγή: MAD

H φετινή Valentine’s καμπάνια του Mad υμνεί το #selflove

Το Mad και το FRUCTIS Vitamin & Strength αφιερώνουν τον μήνα Φεβρουάριο, παραδοσιακά μήνας που γιορτάζεται ο Άγιος Βαλεντίνος, στο #selflove και μας καλούν να ανακαλύψουμε την αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό. Η καμπάνια Mad FebYouary #selflove by FRUCTIS Vitamin & Strength θα βρίσκεται

on air από τις 12 έως και τις 23 Φεβρουαρίου για να μας μυήσει σε ένα κίνημα αγάπης, που πρώτα ξεκινάει από εμάς και στη συνέχεια εξαπλώνεται στους γύρω μας.

Η καμπάνια που προβάλλεται στο Mad TV, το Mad Radio 106.2, τα digital και social media του Mad, επικοινωνεί μέσα από creative trailer, fillers και engaging content  #selflove tips για να αγκαλιάσουμε τα αδύναμα σημεία μας και να ανακαλύψουμε τα δυνατά που κρύβονται μέσα μας. Ποιο είναι για τον καθένα από εμάς το απόλυτο #selflove act και ποιο εκείνο που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα, μέσα και έξω;

Σε αυτό το πλαίσιο, έξι (6) από τα πρόσωπα του Mad, οι Σοφία – Θεοδώρα Γιλτίζη, Ιλένια Γουίλιαμς, Βιργινία Δικαιούλια, Ανδρέας Ζωίτσας, Αθηνά Κλήμη και Μαριλένα Σαμαντά, πιο inspiring από ποτε, μοιράζονται στο tiktok account του Mad, @madtv, ο καθένας το δικό του #selflove tip, εκείνο που τον ενδυναμώνει και τον φέρνει ακόμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είναι.

Φέτος τον Φεβρουάριο, τo Mad και το FRUCTIS Vitamin & Strength μας θυμίζουν ότι αυτόν το μήνα, αλλά και κάθε μήνα πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να του το δείχνουμε.

The post Mad FebYouary by FRUCTIS Vitamin & Strength appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα