MCND Odd-Venture Tour 2024: Απογείωσαν τους fans τους στην Ελλάδα

12:10 1/2/2024 - Πηγή: MAD

Τους άφησε έκπληκτους με την αναπάντεχη ενέργεια του μέχρι το τέλος

To ανερχόμενο boy band MCND, έφτασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο την Envol Prod και κάνει τη πρώτη του στάση στο ευρωπαϊκό tour ODD-VENTURE με παράλληλο sold out του Merchandise. Το K-pop World Greece μέλος του K-world Society, ως άμεσος συνεργάτης της Envol Prod για την προώθηση στην Ελλάδα,

βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνει γνωστο το γεγονός.

Oι ΜCND της ΤΟP MEDIA είναι ένα κορεατικό 5 μελές boy group της k-pop μουσικής σκηνής, το οποίο αποτελείται απο τους Castle J, BIC, Μinjae, Huijun και Win όπου οι τυχεροί VIP είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Έκπληκτοι από το ένθερμο ελληνικό κοινό το οποίο είχε κατακλείσει το Gagarin 205, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, που δεν σταμάτησε ποτέ να τους αποθεώνει, δήλωσαν την απερίγραπτη ευγνομωσύνη τους, αφήνοντας και μεγάλο ενδεχόμενο να μας ξαναεπισκεφτούν.

Ώντας η εναρκτήρια χώρα του ευρωπαϊκού tour, οι Έλληνες fans είχαν την τύχη να απολαύσουν ζωντανά πρώτοι το τραγουδι “Cruise” από τον καινούργιο τους δίσκο, το οποίο δεν είχαν ξαναπαρουσιάσει σε κάποιο μουσικό show.

Δεν έλειψε όμως και η επικοινωνία με τους φανς. Φτάνοντας οι MCND αργά το απόγευμα της προηγούμενης μέρας στην χώρα μας, δεν είχαν τον χρόνο να γνώρισουν την ελληνική κουλτούρα και κουζίνα, ρωτώντας το κοινό τι να δοκιμάσουν πριν φύγουν, η απάντηση ήταν ομόφωνη: Σουβλάκι.

Σε ευχάριστο κλίμα συνεχίστηκε η αλληλεπίδραση με το κοινό, όπου οι MCND μίλησαν Ελληνικά για τους φανς τους αλλά και οι ίδιοι οι fans ανταπέδωσαν με Κορεάτικα αφήνοντάς τους άφωνους, ρωτώντας χιουμοριστικά αν είναι Κορεάτες.

Ο Σπύρος και η Αγγελική απο το KPWG βρέθηκαν με τους MCND και έμαθαν τις πρώτες εντυπώσεις που είχαν από την Αθήνα, μια όμορφη και ζεστή πόλη αν και Ιανουάριος, αλλά και ποιά είναι τα κρυφά ταλέντα τους, όπως για παράδειγμα οι φωνητικές μιμήσεις του Rapper και maknae Win και το free style rap του main vocalist Huijun.

Το άγχος που μπορεί να υπήρχε πριν την συναυλία, έφυγε αμέσως χάρη στην τέλεια χημεία και την μεταδοτικότητα που είχαν με τους φανς τους μας λέει ο BIC, ενώ δεν άργησαν και τα πειράγματα μεταξύ των αγοριών, καθώς σημείωσαν πως ο BIC δείχνει πάντα αγχωμένος..

Γεμάτοι χαρά και ενέργεια έστειλαν ο καθένας τους, το προσωπικό του μήνυμα προς τους Έλληνες fans, οι οποίοι τους αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και έδειξαν την αγάπη τους για τον no1 ραδιοφωνικό σταθμό MAD Radio 106,2

The post MCND Odd-Venture Tour 2024: Απογείωσαν τους fans τους στην Ελλάδα appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα