4+1 σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που αγάπησαν τα Χριστούγεννα

10:06 24/12/2023 - Πηγή: MAD

Κι αυτό φάνηκε στα εορταστικά τους επεισόδια…

Είτε βγεις, είτε όχι, αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά! Και πως να μην άλλωστε αφού οι μέρες των γιορτών είναι μέρες χαράς, ξεκούρασης και τρελού binge watching! Οι ελληνικές σειρές έχουν αφήσει το δικό τους Χριστουγεννιάτικο αποτύπωμα μέσα στα χρόνια και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θυμόμαστε μερικές σειρές που επέλεξαν να αφιερώσουν κάποιο επεισόδιό τους ειδικά για τις γιορτές των Χριστουγέννων!

4+1 σειρές της ελληνικής

τηλεόρασης που αγάπησαν τα Χριστούγεννα λοιπόν! Εσείς ποιες άλλες θυμάστε;

Εγκλήματα

Μια σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, τα Εγκλήματα (1998 – 2000), είχαν την τιμητική τους οι γιορτές των Χριστουγέννων! Ένας ήρωας που αγαπήθηκε πολύ ήταν ο ρόλος της Σωσώς. Ποιος θα την ξεχάσει άλλωστε να τραγουδά… «χιόνια στο καμπαναριό, πέθανε όλο το χωριό»; Πού αλλού; Μα φυσικά στο εορταστικό επεισόδιο. Μία σειρά που γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο…

Ντόλτσε Βίτα

Πρώτη σεζόν και 13ο επεισόδιο για το Ντόλτσε Βίτα (1995 – 1997) και η σειρά έβαλε από νωρίς τα γιορτινά της! Στο πιο επικό guest της σειράς, η Ελένη Γερασιμίδου ως μητέρα του Αντώνη, φέρνει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω. Βέβαια δεν έλειψαν και από τη δεύτερη σεζόν τα εορταστικά επεισόδια (51ο επεισόδιο, με τον Αντώνη… φαντάρο!).

Κωνσταντίνου και Ελένης

Η σειρά που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση – και με τις επαναλήψεις της γράφει ακόμα – το Κωνσταντίνου και Ελένης (1998 – 2000) είχε επεισόδιο να συμπτίπτει με την Πρωτοχρονιά του 2000 – το λεγόμενο Millenium – και το φημολογούμενο τέλος του κόσμου…

Της Ελλάδος τα παιδιά

Ο Σμήναγος Κάκκαλος και σύσσωμο το επιτελείο του αναζητούν πρωτοποριακές ιδέες ώστε να εκπλήξουν τον υπουργό. Και κάπως έτσι, ξεκινάει ο χορός, τα τραγούδια, γενικά όλα γίνονται μία χαρούμενη ατμόσφαιρα στο εορταστικό επεισόδιο με Της Ελλάδος τα παιδιά (1993 -1995).

Στο Παρά 5

The post 4+1 σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που αγάπησαν τα Χριστούγεννα appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα