Ζευγάρι στο θέατρο και στη ζωή

15:19 11/4/2012 - Πηγή: Myself

Θεατρικές επιτυχίες και μία ευτυχισμένη οικογένεια είναι τα δύο μεγαλύτερα επιτεύγματα του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τζαβαλιά. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τον οκτάχρονο γιο του, Χάρη, για το περιοδικό «HELLO!» και μίλησαν για της σχέση τους εντός και εκτός θεάτρου.

«Έχουμε κρατήσει τις ισορροπίες και στη δουλειά, είμαστε κυρίως συνεργάτες και συνάδελφοι. Ο καθένας έχει το καμαρίνι του και επειδή σκηνοθετώ τα έργα που ανεβάζω και έχω και την παραγωγή, είμαι αυστηρός με όλους, οπότε δεν θα μπορούσα να μην είμαι και με την Έλενα. Στο θέατρο

δεν θα δεις αγαπούλες και γλύκες.» λέει ο Μάρκος Σεφερλής μιλώντας για τη συνεργασία του με την Έλενα ενώ εκείνη από την πλευρά της μιλάει για τις στιγμές που μπορεί να «φωνάξει» ο σύντροφός της πάνω στη δουλειά: «ο Μάρκος επειδή πραγματικά στεναχωριέται όταν δεν γίνεται κάτι έτσι όπως το έχει φανταστεί, βάζει τις φωνές από τη στεναχώρια του και όχι επειδή θέλει πραγματικά να σου επιτεθεί.»

Το ζευγάρι αποκαλύπτει πως είναι όταν βρίσκεται στο σπίτι του με την Έλενα Τζαβαλιά να λέει: «Είμαστε μια τρελή οικογένεια!» ενώ ο Μάρκος Σεφερλής εξηγεί και μία διαφορά στη συμπεριφορά τους σε σχέση με τη φωτογράφηση: «Στο σπίτι γελάμε ακόμη πιο πολύ, στη φωτογράφηση ντρεπόμασταν και λίγο! (γελάει) Γενικά, λειτουργούμε αυθόρμητα και το χιούμορ στη ζωή μας, δεν είναι ρόλος.»

Διαφωνίες στο ζευγάρι προκύπτουν μόνο σε ότι αφορά στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού τους αφού η Έλενα Τζαβαλιά είναι η «αυστηρή» ενώ ο Μάρκος Σεφερλής πιο «ελαστικός» και εξηγεί για ποιο λόγο: «όταν ο Χάρης κλαίει ή την παρακαλεί για κάτι, στο οποίο είναι λάθος ο μικρός και εκείνη δεν τον συγχωρεί, δεν μπορώ να τον βλέπω να κλαίει. Θέλω να φύγω εκείνη τη στιγμή από το σπίτι.»

Περισσότερα στο περιοδικό «HELLO!» που κυκλοφορεί

Μάρκος ΣεφερλήςΈλενα Τζαβαλιάδηλώσεις διασήμωνΟ Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τζαβαλιά φωτογραφίζονται με τον γιο τους Χάρη και μιλάνε για όλα εκείνα που τους δένουν.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΜάρκος Σεφερλής
Keywords
Τυχαία Θέματα