Ξέσπασε σε κλάματα

18:25 15/2/2012 - Πηγή: Myself

Σήμερα (15/02) στην ενότητα της εκπομπής «Ελένη» που αφορά σε αληθινές ιστορίες ανθρώπων η καλεσμένη ήταν η Στέλλα Φωτιάδου η οποία μίλησε για τη δωρεά οργάνων εξιστορώντας τον χαμό του αδελφού της από τροχαίο δυστύχημα και το πώς οδηγήθηκε με την οικογένειά της στην απόφαση να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα και να δωρίσουν τα όργανά του. 

«Είναι πολύ άσχημο να θάβουν οι γονείς το παιδί τους. Μετά το θάνατο του Δημήτρη, οι γονείς μου γέρασαν. Είναι πολύ διαφορετικοί. Δεν τους αναγνωρίζω ούτε εγώ.» είπε η νεαρή κοπέλα αναφερόμενη στους γονείς της. Η παρουσιάστρια όση ώρα αφηγούνταν η καλεσμένη

της την ιστορία συγκλονίστηκε σε βαθμό που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Συγγνώμη δεν μπορώ να σε ρωτήσω τίποτα!» είπε η Ελένη Μενεγάκη και ξέσπασε σε κλάματα. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ως μητέρα που είναι μπήκε στη θέση της μητέρας του νέου και παρά την συγκίνησή της κατόρθωσε να παρουσιάσει ένα από τα πιο δύσκολα θέματα που αποτελούν ταμπού για την ελληνική τηλεόραση με τον καλύτερο τρόπο. 

 

Ελένη Μενεγάκηξέσπασε σε κλάματαΜία ανθρώπινη ιστορία έκανε την Ελένη Μενεγάκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnoyesΕλένη Μενεγάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα