«Θέλω να ερωτευτώ»

14:37 29/12/2011 - Πηγή: Myself

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αυτό τον καιρό βρίσκεται καθημερινά στο στούντιο ετοιμάζοντας τη νέα της δισκογραφική δουλειά συνεργαζόμενη για μία ακόμα φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους. Η ίδια αναφέρει στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly»: «Συναντιόμαστε και πάλι με τον Γιώργο Θεοφάνους, τα μονοπάτια είναι γνωστά. Με ξέρει και τον ξέρω, οι μελωδίες του είναι δικές μου πια και αυτό το καταλαβαίνω όταν ξεκινάμε να προετοιμάσουμε το δίσκο. Μου βάζει τα τραγούδια και μπορώ αμέσως να τα τραγουδήσω. Έχουμε ετοιμάσει 11 ολοκαίνουργια τραγούδια.» 

Φέτος

η τραγουδίστρια συνεργάζεται με ένα ζωντανό θρύλο του χώρου, τη Μαρινέλλα και δηλώνει για τη συνεργασία της: «Με τη Μαρινέλλα συμβαίνει το εξής μαγικό: ότι, ενώ είναι ένας θρύλος, ενώ έχει γράψει μια ιστορία με χρυσά γράμματα, ταυτόχρονα είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Καθημερινά, γνωρίζω και άλλες πτυχές του χαρακτήρα της και πραγματικά με εντυπωσιάζει. Και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει μεγάλα πράγματα γίνονται ακόμη πιο μεγάλοι μέσα από την απλότητά τους. Στην πίστα, δεν με κάνει να νιώθω αυτή την καλλιτεχνική απόσταση που έχουμε μεταξύ μας.»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου όμως αναφέρεται και στα σχόλια τα οποία ακούστηκαν για τη συνέντευξη της Νάνας Μούσχουρη: «Δεν έχω μελετήσει επακριβώς αυτά που είπε, γιατί τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι διαρκώς στο στούντιο. Το μόνο που μπορώ να σας πω, επειδή την έχω γνωρίσει, είναι πως η Νάνα Μούσχουρη αγαπά πάρα πολύ την Ελλάδα και έχει πάντα διάθεση να προάγει οτιδήποτε ελληνικό. Μένοντας τόσα χρόνια στο εξωτερικό, είναι πολύ καλή γνώστρια των πραγμάτων και κρατώ μια επιφύλαξη για το αν μεταφέρθηκαν σωστά αυτά που είπε.»

Η τραγουδίστρια είναι μόνη της αυτή την εποχή και αναφέρει: «Δεν μου αρέσει η λέξη μοναξιά, δεν υπάρχει για μένα. Το να έχεις ένα σύντροφο στη ζωή σου δεν γίνεται κατά παραγγελία. Ή θα έρθει ή όχι. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού· είμαι αυθόρμητη και ο έρωτας είναι η ζωή μου. Θα βιώσω τον έρωτα όπως ακριβώς μου έρθει, με τα πιο αγνά συναισθήματα.» και συνεχίζει λέγοντας: «Βεβαίως και θέλω να ερωτευθώ! Το μόνο που θέλω να μου πει κάποιος είναι πώς μπορεί να υπάρξει συνέχεια και διάρκεια στον έρωτα. Σε αυτό δεν τα έχω καταφέρει ακόμη στη ζωή μου.»

 

Νατάσα Θεοδωρίδουδηλώσεις διασήμωνΗ Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα αλλά και για τον έρωτα. CelebrityyesnoyesnoΝατάσα Θεοδωρίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα