«Θα περιμένω μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter»

13:43 10/1/2012 - Πηγή: Myself

 

Μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Real FM ανακοίνωσε την απόφασή του ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτιρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να τους περιμένω» δήλωσε ο άνκορμαν εκπλήσσοντας όλους όσους γνώριζαν πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1

Στη συνέχεια της εκπομπής

του ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Alter: «Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση. Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό. Δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους.».

Ο δημοφιλής άνκορμαν όμως συνέχισε το λόγο του απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους του Alter λέγοντας: «Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να ας περιμένω. Να περιμένω μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter. Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε δελτίο και πάλι μαζί». 

Καταλήγοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου έστειλε την αγάπη του προς τους παλαιούς συνεργάτες του τονίζοντας πως αυτή είναι η δεύτερη προσωπική θυσία που κάνει μέσα σε έναν χρόνο παρά τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί. 

 

 

Real FMΝίκος ΧατζηνικολάουAlterΑΝΤ1Ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή πως δεν θα υπογράψει με άλλο κανάλι μέχρι να κριθεί οριστικά η τύχη του Alter.CelebrityyesnoyesnoΝίκος Χατζηνικολάου
Keywords
Τυχαία Θέματα