«Σταματήσαμε κάποια στιγμή τα γυρίσματα, αλλά τα ξαναρχίσαμε»

00:32 27/2/2012 - Πηγή: Myself

Η Ευαγγελία Μουμούρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεκοντρόλ» σχολίασε το φαινόμενο που παρατηρείται ακόμα και σε σίριαλ τα οποία πάνε καλά να σταματούν τα γυρίσματα: «Είναι σημείο των καιρών. Απ’ τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στην αγορά, υπάρχει παντού. Γιατί θα έπρεπε ο δικός μας χώρος να αποτελεί εξαίρεση; Θα ήμασταν σαν τους βουλευτές που δεν έχει αλλάξει κάτι στη βουλευτική αποζημίωσή τους, γεγονός που εμείς το κατακρίνουμε.» Η ηθοποιός αναφέρεται και στο κατά πόσο η κρίση έχει επηρεάσει την «Κλινική Περίπτωση»: «Σταματήσαμε κάποια στιγμή τα γυρίσματα, αλλά τα ξαναρχίσαμε.

Εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε τη δουλειά μας όσο μας το επιτρέπουν. Παλεύουμε όσο μας το επιτρέπουν ο παραγωγός και το κανάλι, να βρούμε έναν τρόπο για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, αλλά την κάνουμε με το ίδιο κέφι σαν να μην υπήρχαν προβλήματα. Τη στιγμή που κάνουμε τα γυρίσματα δεν σκεφτόμαστε αν θα υπάρχει επόμενο επεισόδιο ή όχι.» 

Ευαγγελία ΜουμούρηΤηλεκοντρόλΚλινική ΠερίπτωσηΗ Ευαγγελία Μουμούρη σχολιάζει την στάση πληρωμών και γυρισμάτων σε ορισμένα σίριαλ.TV BackstageyesnoΑπό το περιοδικό ΤηλεΚοντρόλnoyesΕυαγγελία Μουμούρη
Keywords
Τυχαία Θέματα