«Οι σχέσεις δεν πρέπει να κοιμούνται»

00:33 31/12/2011 - Πηγή: Myself

Ο Φάνης Μουρατίδης μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις. Ειλικρινής και αυθόρμητος στις απαντήσεις του λέει ανοιχτά την άποψή του σχολιάζοντας τα «κακώς κείμενα» της επικαιρότητας.

«Αυτό που ζούμε είναι η πλασματική πραγματικότητα. Το χρήμα έχει γίνει η μεγαλύτερη αξία. Χρειαζόμαστε άλλη νοοτροπία. Έχουμε γίνει μοναχικοί, γιατί πρέπει να είμαστε άριστοι μαθητές, να σπουδάσουμε business administration, να μπούμε στην καλύτερη πολυεθνική, να έχουμε την τέλεια γκόμενα, μια τζάγκουαρ... Όσους είχαν

μια συνέπεια έναντι του εαυτού τους το σύστημα τους έβγαζε γραφικούς. Λείπει η επικοινωνία. Περνάς ωραία μόνο με τους 1.500 φίλους στο Facebook. Τα γράφουμε ωραία, αλλά δεν τα λέμε καλά.» λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σχολιάζοντας τον χώρο της Υποκριτικής αναφέρει: «Ο χώρος μας περνάει την πιο συμβατική περίοδό του στην ιστορία. Κάποτε, ο χώρος δούλευε με μυθοποιημένα πρόσωπα. Ο κόσμος είχε προσάψει ό,τι πιο σκοτεινό στο χώρο της Τέχνης. Χαρακτήριζαν τους ηθοποιούς ανώμαλους, ψεύτες, χαμηλών ηθών και περιθωριακούς.»

Η σοβαροφάνεια, η υποκρισία και η τρομολαγνεία που έχει επιβληθεί είναι εκείνα που ενοχλούν περισσότερο τον ηθοποιό ο οποίος παράλληλα αναφέρει πως «αν υπάρχει ένας σταρ στην Ελλάδα, αυτός είναι ο Ρουβάς.»

«Πολύ γρήγορα, αισθάνθηκα ότι είναι καθοριστικό κομμάτι.» αποκαλύπτει ο Φάνης Μουρατίδης για τη σχέση του με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ενώ απαντώντας στην ερώτηση για το εάν θέλει να κάνει ένα ακόμα παιδί λέει: «Αυτή τη στιγμή, κατά 99% όχι. Για πολλούς λόγους. Οι συνθήκες της ζωής μας δεν μας επιτρέπουν να δώσουμε την αφοσίωση που χρειάζεται σε ένα ακόμα παιδί. Αν αλλάξουν λίγο τα πράγματα στο μέλλον, γιατί όχι;»

 

Περισσότερα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» που κυκλοφορεί

Φάνης Μουρατίδηςδηλώσεις διασήμωνΟ Φάνης Μουρατίδης επιστρέφει στο θέατρο και μοιράζεται με το περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» τις σκέψεις του για το σήμερα και το αύριο.CelebrityyesnoyesnoΦάνης Μουρατίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα