«Οι ηθοποιοί είναι αθώοι άνθρωποι»

10:27 28/1/2012 - Πηγή: Myself

Η Βίκυ Βολιώτη γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Έχοντας μία μεγάλη καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου η ηθοποιός δηλώνει στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» πως στην απόφασή της να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα ο πατέρας της ήταν υποστηρικτικός όμως την προέτρεψε να αποκτήσει κι ένα πτυχίο πανεπιστημίου για να υπάρχει κάποια ασφάλεια. Σχολιάζοντας την τηλεοπτική επιτυχία του «Λόγω Τιμής» και το πώς

την διαχειρίστηκε η ίδια αναφέρει: «Όταν βγήκα από τη δραματική σχολή, ασχολήθηκα με το θέατρο και το σινεμά. Η τηλεόραση ήρθε αρκετό καιρό αργότερα. Σίγουρα δεν τυφλώθηκα, δεν με θάμπωσε η επιτυχία. Το να χάσεις την ισορροπία έχει να κάνει κυρίως με τη χρονική περίοδο που σου συμβαίνουν τα πράγματα. Έχει να κάνει και με χιλιάδες άλλες παραμέτρους. Δεν ήμουν μικρή και ευάλωτη τότε για να με επηρεάσει.»

Όσον αφορά στα σκάνδαλα που κατά καιρούς αναφέρονται για το χώρο των ηθοποιών η Βίκυ Βολιώτη είναι αρκετά αντίθετη: «Δεν δέχομαι ότι στο χώρο τον ηθοποιών υπάρχουν περισσότερα σκάνδαλα. Αυτή η άποψη πηγάζει από την επιθυμία ορισμένων να δημιουργούν ιστορίες. Οι ηθοποιοί είναι αθώοι άνθρωποι.»

Η οικογένεια δεν φαίνεται να είναι ένα θέμα το οποίο να την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο γάμος δεν με έχει απασχολήσει καθόλου. Ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου νύφη, ούτε ως παιδί αλλά ούτε και μεγαλώνοντας. Ένα παιδί δεν είναι το όνειρο της ζωής μου. Αν είναι να έρθει κάποια στιγμή, καλώς να ’ρθει.»

Τέλος, η ηθοποιός μιλάει και για τις φοβίες της: «Παλαιότερα φοβόμουν τη μοναξιά και τα γηρατειά. Έχω καταλάβει πια ότι αυτά είναι μέσα στη ζωή. Πρέπει να μάθουμε ότι δεν είναι ντροπή να ζητάμε βοήθεια. Δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια.»

Βίκυ Βολιώτηδηλώσεις διασήμωνΕΓΩ!WeeklyΛόγω ΤιμήςΗ Βίκυ Βολιώτη μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για τις στερήσεις, τις απώλειες αλλά και τις φοβίες της.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΒίκυ Βολιώτη
Keywords
Τυχαία Θέματα