Οδηγός επιβίωσης για χωρισμένους!

14:53 25/4/2012 - Πηγή: Myself

Εξεπλάγην όταν είδα τη Kaley Cuoco από το «The Bing bang theory» να βγαίνει με νέο αμόρε μόλις βδομάδες μετά το χωρισμό της με έναν άλλο άντρα. Σαφώς, κάποιες φορές η συνάντηση έρχεται όταν και όπου δεν το περιμένεις, αλλά και πάλι, ήταν τόσο μα τόσο νωρίς μετά το χωρισμό της. Και έρχομαι ευθύς στο θέμα μας.

Χώρισες πρόσφατα με το έτερον σου ήμισυ σαν τη Kaley; Δες τα θανάσιμα αμαρτήματα της μετά χωρισμού περιόδου και πώς να μείνεις μακριά τους!

Αμάρτημα  Νο 1: Θέλεις να τον πάρεις τηλέφωνο κάθε φορά που τον σκέφτεσαι: Όχι όχι και

πάλι όχι. ΟΚ, αν ο πρώην σου ερχόταν στο μυαλό σου κάθε 7-8 λεπτά, δε θα υπήρχε λόγος ανησυχίας. Πώς θα μπορούσες άλλωστε να μην τον σκέφτεσαι όταν παίζει το «τραγούδι σας» (ένα από τα 128 τραγούδια που έτυχε να ακούσετε παρέα) / βρήκες το πουκάμισό του καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σας/ κάποιος ανέφερε μία γραμμή από την τελευταία ταινία που είδατε μαζί (για όνομα όμως! Λίγη ενημέρωση στα don’t mention δε βλάπτει!). Όλα αυτά εντάσσονται στη σφαίρα του λογικού και επόμενου. Αν όμως από την άλλη, πληκτρολογείς τον αριθμό του πρώην σου κάθε 7-8 λεπτά, τότε ναι, είσαι στην αρχή παράνοιας!

Αμάρτημα Νο 2: Μοιράζεσαι κάθε up και down σου στο Facebook και στο Twitter: Οκ, καλά τα social networks, μα υπάρχει μία λεπτή γραμμή που χωρίζει την ορθή χρήση από την υπερβολή και ονομάζεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και για να μη ξεχνιόμαστε, επειδή σε βλέπω αρχίζεις και κοιτάς αδιάφορα δεξιά και αριστερά, στην υπερβολή εντάσσονται δηλώσεις του τύπου: «Κάθε τι γίνεται για ένα λόγο» και «Κάποιοι τελικά θα παραμείνουν πάντα λίγοι» κοκ. Τέτοιες αναρτήσεις, το μόνο που δείχνουν παρά έξω είναι ότι: α. δεν έχεις κάνει ούτε 1/4 βήμα ανάκαμψης και β. είσαι τόσο down, που το μόνο που έχεις τη δύναμη να κάνεις είναι να σαπίσεις στο καναπέ σου αγκαλιά με το λάπτοπ και ένα 2λιτρο παγωτό. Μία λέξη: Tragic! 

Αμάρτημα Νο 3: Επιχείρηση Κούρεμα: Ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί οτιδήποτε γίνεται, τα μαλλάκια μας είναι τα πρώτα που θα την πληρώσουν. Και δε βγάζω την ουρά μου απ’ έξω, παρόλο που ως τώρα το έχω αποφύγει υποδειγματικά (ίσως φταίει και το ότι ο Δημήτρης είναι πολύ καλός στη δουλειά του και αρνείται μερικές τρελές μου ιδέες, όπως πχ φούξια μπούκλες). Ίσως έχει να κάνει με το ότι το κούρεμα είναι η πιο ανώδυνη αλλαγή ανανέωσης που μπορούμε να κάνουμε. Όμως, όταν η ψυχολογία σου είναι ανάκατη, τι ανανέωση θα βγει; Γι’ αυτό καλύτερα, άσε τη στρεσογόνα περίοδο να περάσει πριν κάνεις κάποια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σου (και μα τον Τουτατή! Μακριά από tattoo!)

Αμάρτημα No 4:  Θες να μείνετε φίλοι και το θες τώρα: Πριν αρχίσω να γίνομαι «στριμμένη» και «υπερβολική», έχω ένα πανεύκολο και εγκυρότατο κουίζ για το αν πραγματικά αντέχεις στην υλοποίηση της ιδέας της φιλίας με έναν πρώην. Είναι πολύ απλό.  Φαντάσου ότι είστε σε ένα ειδυλλιακό καφέ με τον πρώην και πίνετε καφέ. Και ξαφνικά αρχίζει να σου λέει για τη κοπέλα που «γουστάρει τρελά τώρα». Αντέχεις; Απάντα με ένα απλό Ναι ή Όχι. Τα συμπεράσματα πιστεύω είναι αυτονό

Keywords
Τυχαία Θέματα