«Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης…»

10:55 20/1/2012 - Πηγή: Myself

Μέσα σε λίγες μόνο γραμμές ο Χάρρυ Κλυνν καταφέρνει να περιγράψει την κατάσταση της χώρας μας: «Έχουμε μια κυβέρνηση-ανέκδοτο, στην οποία πρωθυπουργεύει ένας άνθρωπος που δεν τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, αλλά είναι στην κυριολεξία υπάλληλος της Goldman Sachs, που έχει κατορθώσει να αλώσει την Ευρώπη. Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει. Αποφασίζει μόνη της η Γερμανία. Στην ουσία, μιλάμε για Tέταρτο Ράιχ. Tη χώρα μας την πτώχευσαν οι κυβερνήσεις των

τελευταίων 30 χρόνων. Το μεγάλο έγκλημα, όμως, έγινε από τον κύριο Παπανδρέου. Πρέπει να περάσει αμέσως από ειδικό δικαστήριο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος του ελληνικού λαού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι –και θα φανούν αργότερα– για τους οποίους μας “έμπασε” στο ΔΝΤ.» 

Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο ηθοποιός γίνεται ακόμα πιο επικριτικός και καυστικός: «Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης που ανέδειξε στα νεότερα χρόνια η Ελλάδα. Η περίοδος διακυβέρνησής του ήταν η τραγικότερη στην ιστορία της Ελλάδας. Έβαλε την ψυχή του Έλληνα μες στο «καμίνι» της ξεφτίλας και της ντροπής και τη διέλυσε. Σήμερα ζούμε τα επακόλουθα αυτής της τραγικής ιστορίας που λέγεται “η δικτατορία των Παπανδρέου”. Οι οικογένειες Καραμανλή, Μητσοτάκη και Παπανδρέου ρήμαξαν την Ελλάδα. Και μπορεί ο ελληνικός λαός να είναι ευκολόπιστος και να αντιλαμβάνεται αργά κάποια πράγματα, αλλά όταν μπει στο “χορό” της αντίστασης, μάχεται. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα γίνει ιδεολογικός και πραγματικός ανταρτοπόλεμος.»

Μιλώντας για την σημερινή σάτιρα ο Χάρρυ Κλυνν επαινεί το έργο του Λάκης Λαζόπουλου: «Εγώ πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος είναι πολύ σημαντικό, κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν στην τηλεόραση. Και δεν το λέω επειδή είναι φίλος μου. Ασφαλώς θα μπορούσε να κάνει πολύ πιο σημαντικά πράγματα και να αποφύγει ορισμένες παγίδες. Αλλά ο Λαζόπουλος κάνει κάτι το οποίο έχει εξαιρετική απήχηση στον κόσμο. Οι περισσότερες κριτικές εναντίον του είναι άδικες.»

 

Χάρρυ Κλυννδηλώσεις διασήμωνΣτη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» ο Χάρρυ Κλυνν τα λέει έξω από τα δόντια.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΧάρρυ Κλυνν
Keywords
Τυχαία Θέματα