«Νο 1 στη λίστα μου είναι ο Justin Timberlake»

14:24 3/1/2012 - Πηγή: Myself

Μπορεί ακόμα να μην έχει υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για την ταινία όμως ο Elton John αποφάσισε να μιλήσει στους Times του Λος Άντζελες για το νέο του κινηματογραφικό εγχείρημα με θέμα τη ζωή του. Ο 64χρονος βρετανός σταρ δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Θα κάνουμε μία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ταινία πολύ σύντομα. Έχουμε ήδη ένα σκηνοθέτη στην ομάδα και και μετά το μόνο

που μας μένει είναι να δώσουμε στο σενάριο ακριβώς τη μορφή που επιθυμούμε.» Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα ο Lee Hall ο οποίος έγραψε την κινηματογραφική επιυχία «Billy Elliot» είναι εκείνος ο οποίος γράφει το σενάριο και σύντομα θα ξεκινήσει η αναζήτηση των ηθοποιών που θα αποτελέσουν το καστ της ταινίας. 

Όσον αφορά για το ποιον θα ήθελε ο ίδιος ο Elton John να τον υποδυθεί στην μεγάλη οθόνη ο βετεράνος της ποπ δήλωσε: «Δεν ξέρω. Έχω μία λίστα με ανθρώπους που θα ήθελα να με υποδυθούν. Νούμερο ένα στη λίστα μου είναι ο Justin Timberlake ο οποίος με έχει υποδυθεί ήδη μία φορά στο παρελθόν σε ένα βίντεο του David LaChapelle για το “Rocket Man” στο οποίο ήταν τέλειος.»

Η ταινία θα έχει τη μορφή ενός «μουσικού jukebox» με την πιθανότητα να υπάρξουν και ορισμένα νέα τραγούδια. «Θα είναι μία σουρεάλ ματιά στη ζωή μου και όχι απλή ματιά στα γεγονότα της ζωής μου… Δεν θέλω να είναι μία κλασική βιογραφία γιατί η ζωή μου δεν ήταν καθόλου έτσι.» αποκαλύπτει ο τραγουδιστής.

Ο Elton John όμως αναφέρθηκε και στην Lady Gaga με την οποία έχει συνεργαστεί στο ντουέτο «Hello, Hello» λέγοντας πως και ο ίδιος στο ξεκίνημά του ήταν κάπως έτσι αφού ντυνόταν ακραία και δεν ενδιαφέρονταν για τους περιορισμούς. 

 

Elton JohnLady GagaBilly ElliotLee HallHelloJustin TimberlakeΜία ταινία για τη ζωή του ετοιμάζει ο Elton John και σε συνέντευξή του αποκάλυψε την ταυτότητα εκείνου που θέλει να τον υποδυθεί.CelebrityyesnoyesnoElton John
Keywords
Τυχαία Θέματα