«Ναι, μου έχει γίνει πρόταση από το “Dancing” και γουστάρω πολύ!»

15:39 14/3/2012 - Πηγή: Myself

Η Ελληνογερμανίδα συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη μιλάει σήμερα στον Γιώργο Σατσίδη για την σχέση της με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, τους άντρες, τη Μέρκελ και το «Dancing». 

Η Λάουρα Νάργιες μιλώντας για τους συνεργάτες της στο «Όλα 12» αναφέρει: «Και οι δύο είναι πολύ σέξι, απλά ο Θέμος είναι πιο γλυκός κιόλας.Ο Περρής έχει ένα διαφορετικό σεξ απίλ, είναι πιο hard core! Είναι καθηγητές μου και οι δύο και έχω μάθει πολλά από εκείνους.» Φυσικά από το σχολιασμό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η Άνγκελα

Μέρκελ: «Αυτή η Μέρκελ μας έχει καταστρέψει εντελώς. Νομίζω ότι ώρες ώρες υπερβάλει. Ούτε στη Γερμανία είναι τόσο αγαπητή και οι Γερμανοί νευριάζουν μαζί της πολύ! Η Μέρκελ είναι ο Χάνιμπαλ! Δεν μας αφήνει ούτε να αναπνεύσουμε!»

Το γούστο της στα αγόρια όπως παραδέχεται και η ίδια είναι αθλητικό: «Μου αρέσουν τα αγόρια να είναι sporty, να είναι της γυμναστικής. Θέλω να είναι καλός στην καρδιά. Το να αισθάνεσαι σέξι, βγαίνει από μέσα σου.» Τα επαγγελματικά της σχέδια είναι πολλά και αφορούν κυρίως την τηλεόραση: «Θέλω να κάνω πολλά στο μέλλον στην τηλεόραση. Θα ήθελα ακόμα να συνεχίσω. Τη θέλω την τηλεόραση, ελπίζω να με θέλει και εκείνη. Επέλεξα να είμαι στον Θέμο αντί για την Ελενη και το Made in star, επειδή ήθελα να έχω χρόνο και στις σπουδές μου, είναι μια φορά τη βδομάδα αλλά ήταν και άλλοι παράγοντες... Πήγα σε ελληνικό σχολείο, η σχολή τώρα με βοηθάει και κάθε μέρα βελτιώνω τα ελληνικά μου.» 

Τέλος, η Λάουρα ανακοινώνει πως της έχει γίνει επίσημη πρόταση για το «Dancing»: «Θα γούσταρα να μπω σε ένα ριάλιτι σαν το “Dancing”. Μου έχει γίνει πρόταση και από ό,τι διάβασα θα αρχίσει 1η Απριλίου. Δεν ξέρω, κάτσε να γίνει και βλέπουμε...»

 

Λάουρα ΝάργιεςMovies & StarsΓιώργος ΣατσίδηςΗ Λάουρα Νάργιες είναι η καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη στο σημερινό «Movies & Stars» του MTV.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΛάουρα Νάργιες
Keywords
Τυχαία Θέματα