«Εκνευρίζομαι μόνιμα με τα δημοσιεύματα»

17:44 2/4/2012 - Πηγή: Myself

Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν ο καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκης το μεσημέρι της Δευτέρας (2/04). Αναφορικά με την επιτυχημένη καριέρα του ο άνκορμαν δήλωσε: «Είναι μια συνεχής προσπάθεια να φτάσεις τη ζωή σου εκεί που θες. Είμαι ευτυχισμένος, είναι ευλογία να κάνεις αυτό που σου αρέσει επαγγελματικά. Είμαι συνέχεια μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Είμαι η χαρά των βενζινάδων και των διοδίων. Έχω κόψει την ενοχλητική συνήθεια που λέγεται ύπνος με αποτέλεσμα το Σαββατοκύριακο να

πέφτω σε ημιχειμερία νάρκη. Είναι ένας από τους λόγους που με βρίζουν οι φίλοι μου, γιατί ξυπνάω μεσημέρι και αυτοί έχουν κάνει ήδη το πρόγραμμά τους. Έχει τύχει να πω δελτίο ειδήσεων και να μην είμαι καλά ψυχολογικά ή να είμαι άρρωστος και ξέρω ότι δε μπορεί να με σώσει κανείς,. Αν πέσεις κάτω τελείωσε.» 

Ο δημοσιογράφος μιλώντας για την πορεία του στην τηλεόραση ανέφερε: «Την τηλεόραση την αγαπώ αλλά θεωρώ ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή. Πρέπει να απομακρυνθείς από κάτι για να καταλάβεις αν σου λείπει η όχι. Θα ήταν ντροπή εγώ που έχω και δουλειά και υγεία να πω ότι δεν είμαι καλά. Έχω τους μπελάδες μου και τα βάσανα της δουλειάς αλλά τα αντιμετωπίζω, δεν έχω παράπονο.» 

Απαντώντας σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Εκνευρίζομαι μόνιμα. Πρέπει να μένω σπίτι και  να κλειδώνω την πόρτα; Αυτό είναι το κακό του επαγγέλματος. Μακάρι να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος για να το ξεπερνάμε. Κατανοώ τον λόγο όμως από την άλλη δε μου αρέσει. Ο άνθρωπος που δουλεύει στα Μέσα Ενημέρωσης πρέπει να ξέρει τι γίνεται γύρω του, πρέπει να κυκλοφορεί και να καταλαβαίνει. Εγώ έχω απόψεις που αλλάζουν κάθε φορά που βλέπω κάτι διαφορετικό γύρω μου. Αν έχεις τη Φιλιπινέζα να πηγαίνει στη λαϊκή και εσύ κάθεσαι μέσα αποστειρωμένος με το πούρο, δε γίνεται.» 

Ο Αντώνης Σρόιτερ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της χώρας: «Αν δεις ένα πολιτικό πως μιλούσε πριν 3 χρόνια σε σχέση με σήμερα θα καταλάβεις την αμηχανία που τον καταβάλει. Όταν βγαίνεις έξω και φοβάσαι να μη φας γιαούρτια και ντομάτες, τα λόγια σου είναι μετρημένα. Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε εξαρτόμαστε από άλλους. Οι ευθύνες όμως είναι όλων μας. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι έπρεπε να δουν ότι η χώρα πέφτει στο γκρεμό και να ενημερώσουν άμεσα τον κόσμο.» 

Αντώνης ΣρόιτερΕλένη ΜενεγάκηΟ Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη τον αντίκτυπο που έχουν στη διάθεσή του τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή. CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΑντώνης Σρόιτερ
Keywords
Τυχαία Θέματα