«Δυσκολεύομαι να μιλήσω για το χωρισμό μου, γιατί θα κλάψω»

12:35 20/2/2012 - Πηγή: Myself

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Adriana Sklenarikova στην εφημερίδα Real News, μίλησε για το χωρισμό της με τον Christian Karembeu, δηλώνοντας: «Δυσκολεύομαι να μιλήσω για το χωρισμό μου, γιατί θα κλάψω. Ο Christian υπήρξε η μεγαλύτερη αγάπη μου. Η μόνη αγάπη μου! Είναι ο ιδανικός άντρας για να είσαι μαζί του. Κράτησε 15 χρόνια και είναι τέλειο που έζησα αυτή την εμπειρία. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να το ζήσουν αυτό. Μέχρι που, κάποια στιγμή, μεγαλώνεις και όλη σου η ζωή αλλάζει». Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε επίσης ότι

υπάρχει στη ζωή της ένας άλλος άντρας, ο οποίος είναι Αρμένιος επιχειρηματίας «Το δυσκολότερο πράγμα είναι ο πόνος του χωρισμού. Αλλά, ναι,... προχώρησα. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν αποκλείω το να παντρευτώ δεύτερη φορά, αρκεί να βρω την αγάπη που θα με ικανοποιούσε. Είναι σημαντικό να βρεις ένα συνοδοιπόρο ζωής, έναν άνθρωπο για να μοιράζεσαι πράγματα σε καθημερινή βάση. Είναι υπέροχο να βρεις ένα άνθρωπο που να είναι συμβατός μαζί σου σε κάθε επίπεδο. Και δύσκολο. Αλλά το έχω ζήσει, οπότε τώρα πια ξέρω τι θέλω». 

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως, από τη φροντίδα που δείχνει στο σκύλο της, συνειδητοποίησε πως έχει ξυπνήσει το μητρικό της ένστικτο: «Το θέλω κι εγώ, αλλά περισσότερο το θέλουν οι άλλοι γύρω μου! Είμαι πολύ προστατευτική με όλους. Λέω, για παράδειγμα, στην μητέρα μου “πρόσεχε, ντύσου καλά” και εκείνη μου απαντάει “κάνε ένα παιδί και άσε μας ήσυχους!”. Για να μην πω για το σκύλο μου... Έχει ξυπνήσει τόσο πολύ το μητρικό μου ένστικτο που σε λίγο ο σκύλος μου θα πάει σχολείο! Και νόμιζα ότι δεν το είχα αυτό το ένστικτο». 

Η καλλονή αποκάλυψε, επίσης, πώς αντιμετώπισε τις πρώτες της ρυτίδες και πώς εξοικειώθηκε με το θέμα μεγαλώνοντας: «Την πρώτη φορά που είδα ρυτίδες, ήμουν 27 χρονών. Δύο ημέρες μετά, βέβαια, είχαν φύγει. Αλλά όταν συμβαίνει αυτό, επικεντρώνεσαι στα σημεία που είναι ακόμη όπως τα ήξερες. Γιατί, ούτως ή άλλως, δεν έχεις επιλογή. Μεγαλώνεις. Τι θα κάνεις; Θα τρέχεις στους γιατρούς και θα κάνεις εγχειρήσεις για να γίνεις σαν μπαλόνι; Είναι καλύτερα λοιπόν να αποδεχθείς το πέρασμα του χρόνου και να αφήσεις την ευτυχία να κάνει τη δουλειά της. Να βγάζεις το καλύτερο από μέσα σου. Να σκέπτεσαι θετικά και να μην ξεχνάς ότι αυτό συμβαίνει σε όλους».

Adriana Sklenarikovaδηλώσεις διασήμωνReal NewsChristian KarembeuH Adriana Sklenarikova μίλησε για το χωρισμό αλλά και για το νέο δεσμό της σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoAdriana Sklenarikova
Keywords
Τυχαία Θέματα