«Δεν ψάχνω τους εχθρούς μου εκτός συνόρων»

13:13 7/3/2012 - Πηγή: Myself

«Έχω πάρα πολλές ευαισθησίες. Έχω σπάσει πολλές φορές από την αδικία.» είπε μιλώντας για τον εαυτό του ο Νίκος Μουρατίδης στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Χρήστο Φερεντίνο. Ο παραγωγός αποκάλυψε πως έχει λίγους κοντινούς φίλους οι οποίοι είναι κοντά του για πάνω από 35 χρόνια ενώ το όνειρό του είναι να πάει σε μία σχετικά απομονωμένη έκταση με κοντινούς του ανθρώπους. 

Μιλώντας για το χαρακτήρα

και τις αντιδράσεις του ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Είμαι ταύρος, ταύρος… Καταπίνω, καταπίνω και μόλις ξεχειλίσει το ποτήρι τα σπάω όλα.» ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως η τελευταία φορά που είχε μία τέτοια έκρηξη ήταν… χθες στις πρόβες για την παράσταση που ετοιμάζει. 

Ο οικοδεσπότης Χρήστος Φερεντίνος όμως θέλησε να μάθει περισσότερα για τη σχέση του παραγωγού με τον Γιώργο Θεοφάνους φτάνοντάς τον στο σημείο να πει «Δεν μιλάμε. Δεν τηλεφωνιόμαστε. Δεν κάνουμε παρέα με τον Θεοφάνους.» 

Η απουσία του από την τηλεόραση έχει για εκείνον ένα οικονομικό κόστος και η μείωση των εσόδων του τον ανάγκασε να περιορίσει τις ανάγκες του στο μηδέν λέγοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα και όταν ήθελε να κάνει κάποιο δώρο δώριζε ένα προσωπικό του αντικείμενο. 

Ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε θυμωμένος με τους άχρηστους πολιτικούς που μας έλεγαν ψέματα και πως έχει φτάσει στο σημείο να παρακαλάει να έρθει μόνιμα η Μέρκελ στην Ελλάδα. «Δεν ψάχνω τους εχθρούς μου εκτός συνόρων, οι εχθροί μου είναι εντός συνόρων» είπε καταλήγοντας. 

Ο σχολιασμός ατόμων της πολιτικής αλλά και της τηλεόρασης ήταν το επόμενο θέμα της συνέντευξης με τον Νίκο Μουρατίδη να δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στη Λιάνα Κανέλη η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του: «είναι πολιτικός, δημοσιογράφος και δικός μας άνθρωπος.» Ο συγγραφέας και παραγωγός πήρε επίσης θέση και για το συμβάν με τον Γιώργο Νταλάρα χαρακτηρίζοντας «αίσχος» τη συγκεκριμένη ενέργεια.   

Νίκος Μουρατίδηςδηλώσεις διασήμωνΠρωινό ΑΝΤ1Ο Νίκος Μουρατίδης καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» μίλησε για όλους και για όλα σχολιάζοντας τα «κακώς» κείμενα.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΝίκος Μουρατίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα