«Δεν λες περαστικό έναν δεσμό 5 χρόνων»

17:04 20/3/2012 - Πηγή: Myself

Η μοιραία γυναίκα της οικογένειας των «Βασιλιάδων» που ακούει στο όνομα Λίζα, ήταν σήμερα (20/03) καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Η Μίνα Ορφάνου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πως πήρε τον ρόλο της «Στρέλλας»: «Μεγάλωσα με την γιαγιά μου και τους γονείς μου. Δεν είχα παρέες. Δεν ήμουν τόσο δεμένη με τα παιδιά. Μπορεί να έπαιζα μαζί τους αλλά δεν είχα φίλους. Τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές. Στα 14 μου έχασα την γιαγιά μου

και νιώθω τυχερή γιατί αν την έχανα τώρα θα μου στοίχιζε περισσότερο. Προσωπικά, πιστεύω πως όσο μεγαλώνεις δένεσαι περισσότερο.» 

Η Μίνα Ορφανού αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη σχετικά με την καριέρα της: «Ζωγράφιζα από παιδί. Και ήμουν γενικά “νούμερο”. Όλοι μου έλεγαν ότι έχω ταλέντο. Στα 15 μου χρόνια έκανα την πρώτη μου έκθεση ζωγραφικής και όλα μου τα έργα πουλήθηκαν. Έβγαλα 500.000 δραχμές. Στα 17 μου πήγα στη Ρόδο. Εκεί έκανα κι άλλες εκθέσεις, δούλεψα σε τουριστικά γραφεία ακόμη και σε bar. Στο bar έπαιρνα συνήθως το μικρόφωνο και τραγουδούσα. Και μια φίλη μου μου πρότεινε να έρθω στην Αθήνα. Πήγαμε λοιπόν σε ένα μαγαζί όπου είχε μια αγγελία για έναν βασικό ρόλο και η φίλη μου μου είπε να πάρω τηλέφωνο. Έτσι και πήρα. Ήρθε στο σπίτι μου ο Πάνος Κούτρας έμεινε 4 ώρες μου έπρηξε το κεφάλι. Την δεύτερη φορά που βρεθήκαμε δώσαμε τα χέρια. Ούτε εγώ αλλά ούτε και το στενό μου περιβάλλον δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι συνέβη με την “Στρέλλα”. Μετά από αυτή τη ταινία πήρα 4 βραβεία. Πρώτου γυναικείου ρόλου και βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού.» Η επιτυχημένη ηθοποιός συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη και για την προσωπική της ζωή: «Είχα σχέση. Απεβίωσε» δήλωσε χιουμοριστικά και συνέχισε «Πέρασαν 10 μήνες αλλά δεν λες περαστικό έναν δεσμό 5 χρόνων. Ήταν η πρώτη μου σχέση και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι επιλογή μου να είμαι μοναχική και μου αρέσει αυτό.»

Η Μίνα Ορφάνου αγαπά πολύ τα έπιπλα του σπιτιού της και η αγαπημένη της ασχολία είναι να τα περνάει με κερί. Ο άντρας που της αρέσει πρέπει να είναι καλός και όχι καραγκιόζης. Η ηθοποιός είπε μιλώντας για το ρόλο της στο σίριαλ: «Δεν πήγε πότε το μυαλό μου ότι θα έκανα σίριαλ. Οι γνωστοί μου και φίλοι λένε πως δε διαφέρει ο ρόλος με αυτή που είμαι  στην προσωπική μου ζωή. Τώρα που γίνομαι γνωστή δε θέλω ο κόσμος να με πλησιάζει για την “Λίζα” αλλά για τη “Μίνα”. Με κάνει χαρούμενη πάντως το γεγονός ότι το νεανικό κοινό με λατρεύει. Με σταματούν στο δρόμο και μ’ αγκαλιάζουν. Αυτό είναι λειτούργημα για μένα.» 

Η Μίνα Ορφανού μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και για την επιθυμία της να κάνει έκθεση ζωγραφικής και τα έσοδα να τα δώσει σε παιδιά με νοηματική στέρηση. Η ίδια έκανε προσπάθειες να βρει ένα χώρο για να στεγάσει τα εκθέματα όμως το κόστος φτάνει τις 3.000 ευρώ. Η ηθοποιός εξέφρασε την λύπη της και επισήμανε: «Τρώω τα λεφτά που έχω δουλέψει μέχρι στιγμής γιατί δεν πληρώνομαι. Με φοβίζει η όλη κατάσταση και πιστεύω όχι μονό εμένα αλλά όλο τον κόσμο.» 

Μίνα ΟρφανούΕλένη Μενεγάκηδηλώσεις διασήμωνH Μί
Keywords
Τυχαία Θέματα