«Δεν μπορούμε όλες οι γυναίκες να είμαστε 'Σκλεναρίκοβα'.»

13:50 1/2/2012 - Πηγή: Myself

Αμέσως μετά την «Πολυκατοικία» η Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί στους «Βασιλιάδες» και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, όπως αναφέρει και η ίδια νοιώθει πολύ περήφανη για αυτή της τη δουλειά. 

Μιλώντας για ματαιοδοξία και ανασφάλειες η ηθοποιός δηλώνει με αυτοσαρκασμό: «Έχω τις φυσιολογικές ανασφάλειές μου ως γυναίκα, αλλά έχω και τη σιγουριά μου. Καταρχάς, έχω τον πιο ωραίο άντρα στον πλανήτη. Δεν μπορεί αυτός ο κούκλος που έχω παντρευτεί να έπαιρνε ένα “χάλι”. Άρα, μετράω ως γυναίκα! (γέλια)». Σχολιάζοντας τη γυναικεία ομορφιά η Βασιλική Ανδρίτσου αναφέρει: «Δεν μπορούμε

όλες οι γυναίκες να είμαστε «Σκλεναρίκοβα». Πιστεύω πολύ στην εσωτερική ομορφιά. Έχω δει τόσους κούκλους και κούκλες, που δεν μου λένε τίποτε με το άψυχο βλέμμα τους. Η Αντζελίνα Ζολί είναι κούκλα, αλλά δεν μου αρέσει, γιατί μοιάζει με ρομπότ και τα μάτια της με μεμβράνες που ανοιγοκλείνουν. Και από τότε που ο Μπράντ Πιτ είναι μαζί της, έχει αρχίσει και γίνεται κι αυτός ρομπότ.»

Η ηθοποιός όμως μοιράζεται με το περιοδικό «HELLO!» και λεπτομέρειες από τη γνωριμία με τον άντρα της: «Πέρασαν μήνες για να μπει στο μυαλό μας ότι κάτι υπάρχει και να αρχίσουμε να φλερτάρουμε. Ήταν επαγγελματική η σχέση μας πριν. Ήμουν ηθοποιός κι εκείνος οπερατέρ στο «Κόκκινο Δωμάτιο». Για 5-6 μήνες δεν υπήρχε καν η υποψία. Ξαφνικά άρχισε, και εξελίχθηκε σε σοβαρή σχέση. Έβλεπα ότι με αυτό τον άνθρωπο έχω πολύ μέλλον και θα περάσουμε πολύ έντονη κι ωραία ζωή, καθώς είναι Σκορπιός κι εγώ Ζυγός.» Έχει αυτογνωσία και δεν διστάζει να μιλήσει και για τα «στραβά» της που ανέχεται ο σύζυγός της: «Έχω ένα στραβό, που απορώ πώς το ανέχεται τόσα χρόνια. Όταν πάμε σινεμά, δεν θέλω να είναι γεμάτη η αίθουσα ούτε να καθίσω δίπλα σε κάποιον άγνωστο. Και πρέπει να βλέπω καλά την οθόνη. Κάνω παρατηρήσεις σε όσους μιλάνε, γυρνάει ο Νίκος και μου κάνει «σσσς» κι εκνευρίζομαι ακόμη περισσότερο. Δράμα, δηλαδή.»

Τέλος η ηθοποιός δηλώνει πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδάκι παρότι φοβάται πως ο ρόλος του γονιού είναι πολύ δύσκολος. 

Βασιλική Ανδρίτσου.ΒασιλιάδεςΗ Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί στους «Βασιλιάδες» και μοιράζεται με το περιοδικό «HELLO!» προσωπικές της απόψεις και όνειρα. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΒασιλική Ανδρίτσου
Keywords
Τυχαία Θέματα