Ατρόμητος και ευτυχισμένος

15:13 24/1/2012 - Πηγή: Myself

Με αφορμή την αυριανή (25/01) παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι» στο ξενοδοχείο Semiramis ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε σε περιοδικό για τους φόβους του, την τηλεόραση και τον έρωτα. Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει κάνει μία δυναμική επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα με την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και το 2012 όπως αναφέρει και ο ίδιος η συγκεκριμένη εκπομπή τον τρελαίνει και εύχεται στον εαυτό του να είναι καλά στην υγεία του για να μπορέσει να συνεχίσει αυτά τα απίστευτα

οδοιπορικά. Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει πως για τις συγκεκριμένες εκπομπές δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο concept και πως μπορεί να βρίσκονται μέρες ολόκληρες στο δρόμο χωρίς να έχουν καταφέρει να πάρουν τα πλάνα και τα θέματα που επιθυμούν. 

Στη συνέντευξή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τη σχέση του με τη Νικόλ Κοτοβός μιλάει και για τον σημαντικό ρόλο του έρωτα στη ζωή του παραδεχόμενος πως έχει αλλάξει η οπτική του στο θέμα και πως πλέον έχει ωριμάσει και είναι σε θέση να ξεχωρίσει πότε ένας έρωτας είναι αρρωστημένος. 

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο γνωστός παρουσιαστής φερόταν να δηλώνει πως ζει έναν απόλυτα υγιή έρωτα όμως μερικές μέρες μετά όταν η κάμερα του STAR τον συνέλαβε σε επίδειξη γνωστού οίκου νυφικών ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διέψευσε τη συγκεκριμένη δήλωση λέγοντας: «Εγώ δεν έχω πει ότι είμαι ερωτευμένος. Δε λέω τέτοιες εκφράσεις πια, δεν υπάρχει κάποιος λόγος.» ενώ αποκάλυψε επίσης πως είναι νωρίς ακόμα για να γίνεται λόγος για γάμο αναφέροντας πως η σχέση του μετράει μόλις δύο μήνες. 

 

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΜακιγιαρισμένοι ΦόβοιΌμορφος ΚόσμοςΝικόλ ΚοτοβόςΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. CelebrityyesnoyesnoΓρηγόρης Αρνούτογλου
Keywords
Τυχαία Θέματα