«To sex δεν με αφορά! Δεν είμαι του αθλήματος!»

18:45 20/12/2011 - Πηγή: Myself

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη αυτή την Τετάρτη στις 20.00 ο πρωταγωνιστής της Νήσου Νο2, Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο ηθοποιός είναι άκρως αποκαλυπτικός καθώς δεν διστάζει να μιλήσει για όλα! Μιλώντας για το λόγο για τον οποίο δεν εμφανίζεται σε πρωινές εκπομπές ο ηθοποιός λέει: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το αντικείμενό μου όταν δίπλα μου μιλάνε για το κολοκυθάκι, το ένα ακυρώνει το άλλο. Ούτε εγώ εξυπηρετώ το κολοκυθάκι ούτε αυτό εμένα. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να ξέρει το αντικείμενο. H Μενεγάκη μου έχει κάνει μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις της ζωής μου.» Ο ηθοποιός αναφέρει επίσης για την παρουσιάστρια: «Η Ελένη είναι φρέσκια, ξέρει να μιλήσει, ξέρει με ποιον μιλάει και είναι έξυπνη γυναίκα, την αγαπώ πολύ!»

Μία από τις πιο αποκαλυπτικές δηλώσεις του ηθοποιού αφορά στο… σεξ καθώς αναφέρει: «Δεν με φλερτάρουν πολύ, δεν είμαι και το απόλυτο είδωλο! Το σεξ δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει, δεν είμαι του σπορ! Είναι ένα σπορ που δεν με αφορά σχεδόν καθόλου,  εγώ τρελαίνομαι όταν μπορώ να ερωτευτώ. Όταν μπορώ να καταλάβω το μυαλό του. Αν δω μια γυναίκα με καμπύλες θα μου αρέσει αλλά δεν θα χιμήξω.»

Τέλος ο πρωταγωνιστής της «Νήσου» σχολιάζει και την οικονομική κρίση λέγοντας: «Είμαστε η χώρα του τζατζικιού και του σουβλακίου, κάποια στιγμή αποφασίσαμε να μπούμε στα σαλόνια, αλλά εμείς δεν είμαστε για τα σαλόνια, χάσαμε την ταυτότητά μας και έτσι ξεκίνησε η κρίση. Οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες. Δεν με ενδιαφέρει το χρήμα και οι οικονομικοί όροι, με ενδιαφέρει ο άνθρωπος και ξέρω ότι μπορώ να ζήσω με πολύ λίγα, όμως για εμένα το χειρότερο είναι η πνευματική κρίση, όχι η οικονομική. Δεν θα ψήφιζα. Δεν με αφορά η κυβέρνηση, ούτε ο Παπαδήμος, ούτε τα μέτρα που παίρνει. Οι Γερμανοί κυβερνούν, το ευρώ έχει τελειώσει, η χώρα έχει καταρρεύσει. Πιστεύω ότι θα χρεοκωπήσουμε σύντομα.»


 

 

Βλαδίμηρος ΚυριακίδηςΓιώργος ΣατσίδηςMTV Movies & StarsΙδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Σατσίδη για την εκπομπή «MTV Movies & Stars».CelebrityyesnoΕύη Βαλήyesno
Keywords
Τυχαία Θέματα