Around the clock

00:48 31/1/2012 - Πηγή: Myself

Σας καταλαβαίνω: Πολλές φορές το 24ωρο δεν  αρκεί για να ανταποκριθείτε σε όσα έχετε να κάνετε. Με τις υποχρεώσεις στο γραφείο και το σπίτι δεν περισσεύει και πολύς ελεύθερος χρόνος. Είναι λοιπόν λογικό το κεφάλαιο της καθημερινής περιποίησης να μην έρχεται πρώτο στη λίστα σας. Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε. Το myself.gr ετοίμασε για εσάς ένα πρόγραμμα περιποίησης που μπορείτε να προσαρμόσετε στο χρόνο που έχετε κάθε φορά στη διάθεσή σας. Μπορείτε πλέον να κοιτάτε το ρολόι άφοβα και κυρίως χωρίς άγχος.

Αν έχετε μία ώρα στη διάθεσή σας 

1:00 Λούστε τα μαλλιά σας και απλώστε τους  δυναμωτική

μάσκα αναδόμησης. Δίνει λάμψη σε ένα λεπτό. Συνεχίστε τη φροντίδα σε στεγνά μαλλιά με ένα προϊόν λάμψης.

00:55 Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με μια απολεπιστική μάσκα, όπως την. Λειαίνει και απαλαίνει την επιδερμίδα σας. Όση ώρα έχετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας, περάστε στα νύχια σας ένα στρώμα από διάφανο βερνίκι. Χαρίζει λάμψη στα νύχια.

00:40 Για γρήγορο και εύκολο styling, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που δίνει όγκο στις ρίζες των μαλλιών. Γυρίστε όλα τα μαλλιά προς τα κάτω και στεγνώστε με το σεσουάρ στη μεσαία σκάλα.

00:30 Χαρίστε «ζεστή» απόχρωση στην επιδερμίδα των ποδιών σας με την πούδρα. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τη στα ακάλυπτα σημεία του σώματός σας. 

00:20 Για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας, χρησιμοποιήστε στο πρόσωπο ένα ενυδατικό φον ντε τεν ελαφρά πιο σκούρο από τη φυσική σας απόχρωση. 

00:17 Απλώστε ένα φίνο κρεμώδες κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να σβήσετε τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες στην περιοχή.

00:15 Δώστε λάμψη στα χαρακτηριστικά σας με μια πούδρα που συνδυάζει διαφορετικές μπρονζέ αποχρώσεις. Με ένα μεγάλο φυσικό πινέλο, απλώστε το προϊόν στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

00:12 Δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες με μαύρη κρεμώδη μάσκαρα. Στη συνέχεια, προσθέστε μερικές ψεύτικες βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει άκρως εντυπωσιακό.

00:05 Για ζουμερά χείλη, χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό γκλος σε απαλή απόχρωση.

ομορφιάγρήγορο μακιγιάζβραδινό μακιγιάζπρόσωποΤρικ ομορφιάς προσαρμοσμένα στο χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας. Προλαβαίνετε!TipsyesnoΑπό το Preventionnono
Keywords
Τυχαία Θέματα