10 χρόνια Best Radio 92.6

14:58 14/12/2011 - Πηγή: Myself

Τον τελευταίο καιρό στην αγαπημένη μας ραδιοφωνική συχνότητα ακούμε τους παραγωγούς να κάνουν τη δική τους ανασκόπηση σε γεγονότα και μουσικές της τελευταίας δεκαετίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα γενέθλια του σταθμού που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό που μας υπόσχεται το όνομά του, του BEST 92,6!

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός λειτουργεί πάντα ως σταθερό σημείο αναφοράς: βρίσκεται εκεί κάθε στιγμή που θα τον αναζητήσουμε, για να ντύσει με τον ήχο του την καθημερινότητά μας και να κάνει τις μουσικές του το σάουντρακ της δικής μας ζωής. Όταν όμως μιλάμε για τον BEST Radio

92,6, η καθημερινότητά μας περνά σε μια άλλη διάσταση! Μουσικές που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, παραγωγοί που ξέρουν πώς να δίνουν νέο νόημα στις λέξεις και τεχνικοί που με τα μουσικά τους πειράματα συχνά δοκιμάζουν τα όρια του ραδιοφώνου και μας προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες. Φέτος ο σταθμός που αγάπησαν οι ακροατές κλείνει τα 5.000.256 λεπτά On Air! Με άλλα λόγια, 10 χρόνια με άπειρες best στιγμές που μοιράστηκαν οι παραγωγοί με τους ακροατές και το αντίστροφο, γιατί η λέξη «αλληλεπίδραση» είναι το «κλειδί» στην επαφή μας με το ραδιόφωνο.

Στα πλαίσια αυτής της αλληλεπίδρασης ζητήσαμε από τις γυναίκες παραγωγούς του σταθμού να μοιραστούν μαζί μας τη δική τους on air Best στιγμή:

Εύη Σιδηροπούλου: «Να δημιουργώ εικόνες με τις λέξεις και παράλληλα να παίζει το κατάλληλο κομμάτι-soundtrack!»

Μαρία Παπιδάκη: «Όλες μου οι Best στιγμές με τον Ψαριανό…»

Άννα Αναστασίου: «Η ώρα που ακροάτρια μου έγραψε ότι ακούει μέσω internet και μέσω ραδιοφώνου συγχρόνως ακριβώς για να ακούει έστω και μερικά δευτερόλεπτα εκπομπής παραπάνω!»

Αφροδίτη Σημίτη: «Κάθε στιγμή»

Κλεοπάτρα Φυντανίδη: «H στιγμή που οι σκέψεις των ακροατών και οι δικές μου συναντιούνται μέσα από τη μουσική.»

 

BestραδιόφωνοBEST 926Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός έχει γενέθλια και οι γυναίκες παραγωγοί του μοιράζονται μαζί μας τις «Βest» on air στιγμές τους.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoBest
Keywords
Τυχαία Θέματα