Ζώδια: Θέματα δουλειάς και καθημερινότητας έρχονται στο προσκήνιο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται σήμερα επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ένταση της είναι μεγάλη καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ερμή και η αντίθεση τους με την Σελήνη δεν μπορεί να αφήσει τα συναισθήματα ανεπηρέαστα.

Καταστάσεις

στον χώρο της δουλειάς μας αναστατώνουν αφού δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που επηρεάζει άμεσα την εξέλιξή μας.

Οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να αποφύγουμε αρνητικές συμπεριφορές διαχειριζόμενοι με πλήρη ωριμότητα πρόσωπα που μπορεί να υποσκάπτουν την επαγγελματική μας πορεία.

Συναισθηματισμός και κατήφεια δεν θα βοηθήσουν να δούμε την ουσία των πραγμάτων και να προχωρήσουμε σε αποφάσεις που μπορούν τελικά να λειτουργήσουν θετικά για εμάς. Παράλληλα, πιθανό είναι να επανέλθουν στο προσκήνιο γραφειοκρατικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες που επιβαρύνουν την ψυχή μας.

Ας δούμε την συγκεκριμένη συγκυρία σαν μία ευκαιρία να τις κλείσουμε οριστικά και να απαλλαγούμε από αυτές.

Ακόμα η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζουν συγκλίνουν τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο οδηγώντας σε συναισθηματικές υπερβολές που θα έχουν κόστος σε προσωπική ζωή και φιλικές σχέσεις.

Είναι απαραίτητο να μετριάσουμε τις απαιτήσεις μας για να καταφέρουν γύρω μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τις ικανότητες των άλλων και να μην υπερβάλουμε προσπαθώντας να τους φέρουμε στα μέτρα μας.

Στην προσωπική μας ζωή αμετροέπεια και αλαζονεία είναι πιθανόν να ενοχλήσουν το ταίρι μας για αυτό καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε όλα τα επίπεδα.

Με μέτρο θα πρέπει να διαχειριστούμε επίσης στα οικονομικά μας αφού είναι εύκολο να ξεφύγουμε προσπαθώντας να εντυπωσιάσουμε τους γύρω μας. Είναι προτιμότερο να περιορίσουμε τα έξοδα μας για να μην υπάρξουν σημαντικά προβλήματα στον προϋπολογισμό μας.

Ας σημειώσουμε δε ότι θα υπάρχει έντονη διάθεση να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα όμως καλό είναι να επιλέξουμε τι πραγματικά μας ενδιαφέρει ώστε να αποφύγουμε το υπερβολικό τρέξιμο που θα μας κουράσει.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα