Ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα: «Το μήνυμα που προκάλεσε την “έκρηξη” του συζύγου» – Τι θα ισχυριστεί στον ανακριτή

Λάρισα: Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 43χρονη αστυνομικού από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Όσο περνούν οι μέρες από το αποτρόπαιο περιστατικό ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στο «φως» για τον σύζυγο, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να παρουσιαστεί τη Δευτέρα (07/08) μπροστά στον ανακριτή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο ίδιος θα προσπαθήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στην γυναίκα του. Κι αυτό γιατί, αν δεν πείσει για κάτι τέτοιο, κινδυνεύει

με προφυλάκιση.

Οι ίδιες πληροφορίες, προσθέτουν πως ο σύζυγος της αστυνομικού θα αναφέρει ότι κάτι έγινε τα ξημερώματα και προκάλεσε την έκρηξή του. Αυτό, είναι ένα μήνυμα, στο κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας…



Ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα – Την χτυπούσε για 1,5 ώρα!

Την ίδια ώρα, η 43χρονη αστυνομικός δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, για να επουλώσει τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε ο σύζυγός της.

Ο άνθρωπος που σύμφωνα τα έως τώρα στοιχεία, την ξυλοκοπούσε για 1,5 ώρα, πό τις 3.00 τα ξημερώματα, μέχρι τις 4.15 π.μ. που κλήθηκε και επενέβη η Αστυνομία, σώζοντας την 43χρονη.

466 γυναίκες ζήτησαν το κουμπί πανικού

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες, 466 γυναίκες – θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ζήτησαν να αποκτήσουν την εφαρμογή με το κουμπί πανικού, υπό το φόβο μιας νέας επίθεσης.

Από τον περασμένο Μάρτιο που ξεκίνησε η λειτουργία του panic button το έχουν πατήσει 47 γυναίκες για να επέμβει η Αστυνομία και να γλιτώσουν από τα χέρια του κακοποιητή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα