Βασίλης Καρράς: Έχασε 42 κιλά – «Να μην ανησυχεί ο κόσμος, είναι καλύτερα από ποτέ και ετοιμάζει τραγουδάρες», είπε ο Ν. Ζωιδάκης

Αγνώριστος και εμφανώς αδυνατισμένος ο δημοφιλής και αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς στη φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένος αλλά ευδιάθετος μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Ο λυράρης και κουμπάρος του, Νίκος Ζωϊδάκης μίλησε στον Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για την υγεία του Βασίλη Καρρά και αποκάλυψε ότι πλέον είναι καλά και παράλληλα ετοιμάζει νέα τραγούδια

και νέες εμφανίσεις.

«Ο Βασίλης Καρράς είναι μια χαρά. Μιλήσαμε χθες το βράδυ, είναι στο στούντιο αυτές τις ημέρες και ετοιμάζει καινούργια τραγούδια. Θα μας συναρπάσει το καλοκαίρι και ετοιμάζεται για τις νέες του εμφανίσεις.

Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ ανανεωμένος κοντά μας και να μην ανησυχεί ο κόσμος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας αλλά να ξέρετε ό,τι είναι καλύτερα από ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν. Ζωϊδάκης.

«Θα μας τρελάνει πάλι, γιατί ετοιμάζει κάτι τραγουδάρες που αν τις ακούσετε θα πάθετε σοκ», τόνισε επίσης ο Κρητικός λυράρης.

Από την άλλη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε χαρακτηριστικά τα κιλά που έχασε ο Βασίλης Καρράς.

«42 κιλά μείον. Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του μετά από μία σειρά επεμβάσεων από τον προηγούμενο Νοέμβριο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Καρράς, Έχασε 42, – Να, Ζωιδάκης,vasilis karras, echase 42, – na, zoidakis